НБА проводить розслідування щодо Джеймса Хардена

НБА проводить розслідування щодо Джеймса Хардена 1 - basket.com.ua

НБА проводить розслідування через пропуск захисником “Філадельфії Сіксерс” Джеймсом Харденом матчу регулярного чемпіонату НБА з “Мілвокі Бакс” (117:118).

“Ми вивчаємо факти, щоб встановити, чи існує якась вагома причина, через яку Джеймс Харден пропустив сьогоднішню гру”, – заявив в інтерв’ю ESPN прес-аташе ліги Майкл Бесс.

Перед початком цього сезону ліга посилила правила, щоб зіркові гравці не могли пропускати матчі на національному телебаченні без вагомих причин. “Сіксерс” вирішили залишити Хардена у Філадельфії після того, як він був відсутній в розташуванні команди 10 днів “за особистою справою”. Організація аргументувала це тим, що так гравцеві буде простіше привести себе у форму, займаючись з тренерами та лікарями на тренувальній базі.

Харден мав намір поїхати на матчі до Мілуокі та Торонто, але “Сіксерс” не пустили його на рейс, вважаючи, що він перебуває в поганій фізичній формі. За правилами НБА гравці можуть пропускати матчі лише у разі травм, особистих причин, а також у разі рідкісних і непередбачених обставин. В іншому випадку клуб може бути оштрафований на 100 тисяч доларів уперше, після чого щоразу сума штрафу збільшуватиметься.

В ЗМІ з’являлась інформація, що Харден доглядає за хворою матір’ю, але у лізі існує переконання, що він пропустив підготовку до сезону з клубом через те, що “Філадельфія” не задовольнила його запит на обмін цього літа. Перед відкриттям ринку вільних агентів Джеймс скористався опцією і продовжив угоду на наступний сезон, після чого негайно вимагав обміну.

“Кліпперс”, єдина команда, яка була зацікавлена у переході Хардена, днями вийшла з переговорів щодо його обміну. Каліфорнійський клуб хоче спочатку оцінити, як колектив на чолі з Каваем Леонардом і Полом Джорджем виглядає у здоровому стані.

0

Автор публікації

Офлайн 5 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1876

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.