Надважлива гра для “Голден Стейт”, Лень чекає в гості Дончича: прев’ю матчів НБА 27 березня

Надважлива гра для "Голден Стейт", Лень чекає в гості Дончича: прев'ю матчів НБА 27 березня 1 - basket.com.ua

«Маямі» – «Голден Стейт»
Початок: 01:30

«Маямі» (39-32) останнім часом чергує перемоги з поразками. Це не дозволяє «Хіт» піднятися в топ-6 Східної конференції, хоча шанси у команди Еріка Споельстри залишаються. Головна умова – Джиммі Батлер, Бем Адебайо, Кевін Лав, Террі Розір повинні знайти стабільність. «Голден Стейт» (36-34) поставив під загрозу місце в зоні плей-ін Заходу, часто втрачаючи очки за останні пару тижній. «Ворріорз» дозволили «Х’юстону» наздогнати себе, а кожна поразка команди Стіва Керра лише погіршує ситуацію. Стефену Каррі, Дреймонду Гріну, Клею Томпсону, Крісу Полу буде дуже важко переграти «Маямі» в гостях. Для успіху гості повинні викластися на повну і частково розраховувати на вдачу.

«Мілвокі» – «Лейкерс»
Початок: 01:30

«Мілвокі» (46-25) поки надійно почуває себе на другому місці в Східній конференції. Тим не менш, Яннісу Адетокумбо, Деміану Лілларду, Крісу Мідллтону ще рано розслаблятися, інакше можуть наздогнати конкуренти навіть у випадку короткої невдалої серії. «Лейкерс» (39-32), скоріш за все, зіграють у Вісконсині без Леброна Джеймса, якого досі бентежить проблемний гомілкостоп. Д’Анджело Рассел, Ентоні Девіс, Остін Рівз здатні боротися за позитивний результат самотужки, хоча відсутність Леброна значно зменшує шанси «Лос-Анджелеса» на успіх.

«Нью-Орлеан» – «Оклахома»
Початок: 02:00

«Нью-Орлеан» (44-27) ділить з «Кліпперс» 4-5 місця в Західній конференції. Зайон Вільямсон, Брендон Інгрем, Йонас Валанчюнас, Сі Джей Макколлум постараються, щоб «Пеліканс» випередили конкурента і отримали пряму путівку в плей-офф. «Оклахома-Сіті» (49-21) – далеко не найпростіший суперник на шляху команди Віллі Гріна. «Тандер» вирішують ще більш високе завдання – борються за перше місце з «Денвером» і «Міннесотою». Шей Гілджес-Александер, Джош Гідді, Чет Холмгрен повинні вийти на паркет з максимальною мотивацією, однак це не гарантує підопічним Марка Дейгнолта легкого життя в Луїзіані.

«Сакраменто» – «Даллас»
Початок: 04:00

«Сакраменто» (42-29) проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Філадельфією» (108:96). Домантас Сабоніс, ДеАарон Фокс, Кіган Мюррей, Олексій Лень непогано попрацювали, але збавляти оберти «Кінгз» не можна. «Даллас» (42-29) – прямий конкурент команди Майка Брауна за місце в плей-офф Заходу. «Маверікс» мають серію з 4 перемог, вони також вийдуть на паркет відразу після гри з «Ютою» (115:105). Лука Дончич, Пі Джей Вашингтон, Кайрі Ірвінг збираються продовжити вдалий відрізок в столиці Каліфорнії, хоча це буде зробити дуже непросто.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1934

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.