Максим Сандул близький до переходу в “Прометей”

Максим Сандул близький до переходу в “Прометей” 1 - basket.com.ua

За інформацією basket.com.ua, досвідчений центровий Максим Сандул продовжить кар’єру в “Прометеї”, який виступає в Вищій лізі чемпіонату України.

В минулому сезоні Сандул став чемпіоном України у складі “Будівельника”, з яким і починав поточний сезон. В цьому сезоні 32-річний центровий зіграв 13 матчів в регулярному чемпіонаті Суперліги, в яких за 26 хвилин в середньому набирав 10.5 очка та 10.3 підбирання (РЕ 17.6). За підсумком сезону 2022/23 Максима було визнано найкращим центровим Суперліги.

За свою кар’єру Сандул виступав у БК “Київ”, “Будівельнику”, “Київ-Баскеті”, “Запоріжжі” та “Тернополі”. Також грав в іспанській “Манресі” та польському “Тварде Парники”.

Прометей” наразі лідирує у Вищій лізі, вигравши всі 14 матчів регулярного чемпіонату. Команда зі Слобожанського залишається єдиною, яка не зазнала жодної поразки в поточному сезоні.

PS: “Прометей” на своєму офіційному сайті підтвердив підписання Максима Сандула.

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

BasketAdmin

18
Коментарі: 1Публікації: 752

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.