Максим Дейна: “Хотіли зіграти з “Київ-Баскетом”, але випав “Дніпро” – це нас додатково мотивує”

Максим Дейна: "Хотіли зіграти з "Київ-Баскетом", але випав "Дніпро" – це нас додатково мотивує" 1 - basket.com.ua

Перед вирішальними матчами Кубка України центровий Старого Луцька Максим Дейна поділився своїми думками щодо Фіналу чотирьох із клубною пресслужбою.

«В матчі з Говерлою я отримав травму гомілкостопа і от лише почав знову тренуватися. Є ще декілька днів до матчу з Дніпром, сподіваюся, що буду в хороших кондиціях.

Ми хотіли зіграти з Київ-Баскетом, але випали дніпряни. Це нас додатково мотивує. Змогли обіграти Запоріжжя, яке посідає третє місце, то чому б не зіграти у свою гру з Дніпром? Думаю, що якщо не буде Конєва, у нас буде трішки більше шансів, ніж з ним у складі.

Ми не відділяємо кубок від чемпіонату. Є гра – до неї готуємося на всі сто, а то й сто один відсоток. Хочемо довести, що не просто так вийшли у Фінал чотирьох. В команді дуже хороший мікроклімат. Працюємо на позитиві, підтримуємо один одного, допомагаємо. Звісно, коли треба, то можемо і пару ласкавих слів сказати, але лише тоді коли це конструктивно.

Липовцев та Кольченко – великий плюс для нас, нові сили та досвід. Судячи із попередніх матчів, то ми рухаємося у правильному напрямку. Стосовно Кольченка, то з його приходом ми отримали як ще одного тренера. Він має підхід до кожного гравця, може підказати як правильно діяти. А ще – Олександр приніс в нашу команду дух переможця».

0

Автор публікації

Офлайн 11 години

BasketAdmin

18
Коментарі: 1Публікації: 764

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.