“Лейкерс” подали скаргу в офіс НБА після гри з “Маямі”. Леброн залишився невдоволеним реакцією ліги

"Лейкерс" подали скаргу в офіс НБА після гри з "Маямі". Леброн залишився невдоволеним реакцією ліги 1 - basket.com.ua

“Лос-Анджелес Лейкерс” направили звернення до офісу НБА з приводу численних пропущених порушень під час програного матчу регулярного чемпіонату НБА проти “Маямі Хіт” (107:108).

Головний предмет невдоволення “Лос-Анджелеса” – те, як трактувалися епізоди за участю Леброна Джеймса. “Лейкерс” поділилися з лігою серією відеороликів, які, на їхню думку, підтверджують непомічені суддями порушення проти 38-річного форварда.

Джеймс реалізував чотири штрафні кидки в матчі проти “Хіт”, внаслідок чого його середній показник виконаних спроб з лінії сезону впав до позначки 5,7 за гру. Один із продемонстрованих моментів був за участю Томаса Брайанта, який завадив Джеймсу забити згори, потрапивши лідерові “Лейкерс” рукою по обличчю. Судді на цей момент ніяк не відреагували.

НБА у традиційному звіті про роботу суддів офіційно заявила, що ті не помилялися останні дві хвилини гри. Леброн Джеймс невдоволено відреагував у соціальних мережах.

“Матчі не програються і не виграються лише за останні дві хвилини. Ті, хто розуміють гру, знають, що події у першій, другій та третій чвертях, а також у перші 10 хвилин четвертої мають суттєвий вплив на результат”, – написав Джеймс.

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1934

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.