Леброн Джеймс жорстко відреагував на скандальне рішення суддів проти “Лейкерс” в кінці матчу НБА

Леброн Джеймс жорстко відреагував на скандальне рішення суддів проти "Лейкерс" в кінці матчу НБА 1 - basket.com.ua

Судді за 2,3 секунди до кінця матчу матчу регулярного чемпіонату НБА “Міннесота Тімбервулвз” – “Лос-Анджелес Лейкерс” (108:106) зарахували форварду гостей Леброну Джеймсу двоочкове влучання, а не триочкове.

Джеймс після промаху Майка Конлі за рахунку 104:107 пішов у швидкий відрив. Леброн реалізував дальній кидок за 2 секунди до фінальної сирени і думав, що зрівняв рахунок, але судді зафіксували в нього заступ. Форвард переглянув епізод і не міг повірити в це рішення. Джеймс вказував судді на екран, але його спроби змінити позицію рефері залишилися поза увагою.

“Очевидно, це триочковий. Моя нога за лінією. Там навіть видно, що є запас. Це навіть Стіві Вандер помітив би. Я поспілкувався з одним із суддів. Він пояснив, що рішення було ухвалено не арбітрами на майданчику, а іншими фахівцями, які стежать за трансляцією та повторами. Незрозуміло, навіщо тоді нам потрібні повтори на майданчику, якщо виходить, що вони навіть всю картину не показують? Хто в цьому центрі повторів працює? Роботи?” – заявив Джеймс після матчу.

0

Автор публікації

Офлайн 6 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1934

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.