Ігри команд Михайлюка і Леня, битва лідерів Заходу, Йокич проти Янніса: прев’ю матчів НБА 30 січня

Ігри команд Михайлюка і Леня, битва лідерів Заходу, Йокич проти Янніса: прев'ю матчів НБА 30 січня 1 - basket.com.ua

«Клівленд» – «Кліпперс»
Початок: 02:00

«Клівленд» (27-16) виграв 8 з останніх 9 матчів. Команда Джей Бі Бікерстаффа перебуває в чудовій формі. Хорошою новиною для «Кавальєрс» є відновлення Даріуса Гарленда і Евана Моблі, які повинні суттєво допомогти Карісу Леверту, Джарретту Аллену, Доновану Мітчеллу, Максу Струсу. «Кліпперс» (30-14) теж набрали солідний хід. В попередній грі «Лос-Анджелес» не залишив шансів лідеру НБА «Бостону» (115:96). Джеймс Харден, Кавай Ленард, Пол Джордж здатні здобути перемогу в Огайо. Головне завдання для команди Тайрона Лю – не впадати в ейфорію після останнього успіху.

«Шарлотт» – «Нью-Йорк»
Початок: 02:30

«Шарлотт» (10-34) буде ще більш активно «зливати» залишок сезону після обміну Террі Розіра. Ламело Болл, Майлз Бріджес, Пі Джей Вашингтон, Брендон Міллер виходять на паркет майже без мотивації. «Хорнетс» мало що можуть протиставити «Нью-Йорку» (29-17). «Нікс» буквально змітають суперників після обміну О Джи Анунобі. Скоріш за все, команда Тома Тібодо не допустить втрати очок в Північній Кароліні.

«Бостон» – «Нью-Орлеан»
Початок: 02:30

«Бостон» (35-11) несподівано легко поступився «Кліпперс» (96:115) вдома в минулій грі. Джейсон Тейтум, Джейлен Браун, Деррік Вайт повністю провалились на паркеті, різницю до більш-менш пристойної в четвертій чверті довели лише резервісти Святослав Михайлюк, Люк Корнет, Ламар Стівенс. Тим не менш, «Селтікс» продовжують з відривом лідирувати в Східній конференції і НБА загалом. «Нью-Орлеан» (26-20) повинен враховувати, що «Бостон» дуже хоче реабілітуватися перед власною публікою. Лідерам «Пеліканс» Зайону Вільямсону, Брендону Інгрему, Сі Джей Макколлуму буде важно нав’язати боротьбу господарям.

«Бруклін» – «Юта»
Початок: 02:30

«Бруклін» (18-27) порадував фанатів в минулій домашній грі з «Х’юстоном» (106:104). Скоріш за все, це локальний успіх «Нетс». Команда Жака Вона переграла суперника, який жахливо виступає на виїзді. В цілому Спенсер Дінвідді, Мікал Бріджес, Кем Томас особливо не налаштовані на серію перемог. «Юта» (24-23) видала потужний відрізок в грудні і першій половині січня, що дозволило команді Вілла Харді піднятися в зону плей-ін. «Джаз» трохи збавили оберти останнім часом. Тим не менш, Лаурі Маркканен, Джордан Кларксон, Джон Коллінз цілком здатні розібратися з нинішнім «Брукліном» на виїзді.

«Маямі» – «Фінікс»
Початок: 02:30

«Маямі» (24-22) програв 6 матчів поспіль. Обмін Террі Розіра не дав швидкого результату, відновлення від травми Хайме Хакеса також поки не допомогає «Хіт». «Фінікс» (26-20) проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Орландо» (98:113). Кевін Дюрант, Юсуф Нуркич, Девін Букер накопичили втому, хоча «Санз» здатні битися за позитивний результат в Маямі, враховуючи кризовий стан команди Еріка Споельстри.

«Мемфіс» – «Сакраменто»
Початок: 03:00

«Мемфіс» (18-28) не «зливає» всі матчі підряд після втрати Джа Морента до кінця сезону через травму. Слід віддати належне конкурентному характеру Санті Альдами, Заїра Вільямса, Джарена Джексона, які часто приносять «Гріззліз» сенсаційні перемоги. «Сакраменто» (26-18) не повинен недооцінювати суперника. «Кінгз» знаходяться вище в таблиці, Домантас Сабоніс, Кіган Мюррей, ДеАарон Фокс набирають оберти після недавнього спаду, але для тріумфу в Теннессі підопічним Майка Брауна доведеться серйозно попрацювати.

«Оклахома» – «Міннесота»
Початок: 03:00

«Оклахома-Сіті» (32-14) і «Міннесота» (32-14) в очному протистоянні визначать, хто одноосібно очолить Західну конференцію. На стороні «Тандер» домашній паркет, але Чет Холмгрен, Шей Гілджес-Александер, Джош Гідді вийдуть на нього втомленими і не в кращому настрої після провального виїзду до «Детройта» (104:120). Лідери «Тімбервулвз» Карл-Ентоні Таунс, Руді Гобер, Ентоні Едвардс відпочивали на день більше, що може стати серйозною перевагою підопічних Кріса Фінча.

«Сан-Антоніо» – «Вашингтон»
Початок: 03:00

«Сан-Антоніо» (10-36) виграв два останніх матчі проти «Портленда» (116:100) і «Міннесоти» (113:112). Тривала серія перемог навряд чи входить в плани Віктора Вембаньями, Джеремі Сохана і Девіна Вассела. Тим не менш, «Сперс» чекають в гості дуже слабкого суперника. «Вашингтон» (8-37) може бути ще менш вмотивованим, ніж команда Грега Поповича. Кайл Кузма, Джордан Пул, Таюс Джонс, Марвін Беглі зацікавлені лише в особистій статистиці. Хоча «Візардс» цілком здатні перемогти «Сперс», оскільки в протистоянні відвертих аутсайдерів ніколи не можна віддавати явну перевагу якійсь із сторін.

«Х’юстон» – «Лейкерс»
Початок: 03:00

«Х’юстон» (21-24) випав в зони плей-ін Заходу. «Рокетс» ще можуть туди повернутися. Для цього Альперен Шенгюн, Джейлен Грін, Фред Ванвліт і Діллон Брукс для початку зобов’язані здолати прямого конкурента «Лейкерс» (24-23). «Лос-Анджелес» в попередній грі вирвав перемогу над «Голден Стейт» (145:144 2 ОТ). Леброн Джеймс, Ентоні Девіс, Д’Анджело Рассел збираються перемогти в Техасі, хоча їх якість гри викликає багато питань. У випадку успіху підопічні Дарвіна Хема значно впевненіше почуватимуть себе в топ-10.

«Даллас» – «Орландо»
Початок: 03:30

«Даллас» (25-21) дуже часто став програвати суперникам різного класу, не дивлячись на статистичні подвиги Луки Дончича. «Маверікс» потрібен більший внесок Тіма Хардвея, Дерека Лайвлі, Сета Каррі в період поки травму заліковує Кайрі Ірвінг. «Орландо» (24-22) проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Фініксом» (113:98). Лідери «Меджик» Франц Вагнер, Коул Ентоні, Паоло Банкеро їдуть в Техас втомленими, що дає додаткову перевагу господарям.

«Денвер» – «Мілвокі»
Початок: 04:00

«Денвер» (32-15) тримається в топ-4 Заходу. «Наггетс» хочуть покращити позиції. Для цього Нікола Йокич, Джамал Мюррей, Аарон Гордон, Майкл Портер повинні як мінімум стабільно перемагати вдома. «Мілвокі» (32-14) намагатиметься завадити планам діючих чемпіонів. «Бакс» звикають грати з новим головним тренером Доком Ріверсом. Янніс Адетокумбо, Деміан Ліллард, Кріс Міддлтон теоретично спроможні виграти в Колорадо, але на легку прогулянку їм навряд чи слід розраховувати.

«Портленд» – «Філадельфія»
Початок: 05:00

«Портленд» (13-33) спокійно дограє сезон. Від «Трейл Блейзерс» ніхто не вимагає високого результату, тому Скут Хендерсон, Джеремі Грант, Деандре Ейтон, Анферні Саймонс в основному мало вмотивовані на паркеті. «Філадельфія» (29-15) постарається цим скористатися. Хоча «Сіксерс» ризикують зіткнутися з певними проблемами, якщо через травму знову не зіграє Джоел Ембіід. Без нього у Тайріза Максі, Келлі Убре і Тобіаса Харріса не завжди гарно йдуть справи навіть проти аутсайдерів.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1933

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.