Гравець НБА знаходиться під слідством за підозрою в ставках на свої матчі

Гравець НБА знаходиться під слідством за підозрою в ставках на свої матчі 1 - basket.com.ua

Центровий “Торонто Репторс” Джонтей Портер перебуває під слідством НБА через підозрілу ставкову активність.

26 січня в матчі проти “Лос-Анджелес Кліпперс” спрацювали всі ст авки “менше” на Портера, коли він відіграв 4 хвилини і покинув паркет через травму ока. Наступного дня букмекерська контора DraftKings оголосила, що ставка “менше” на триочкові Портера стала найбільшим виграшем серед усіх гравців, які зробили ставки на НБА того вечора. Через два дні Портер відіграв 19 хвилин, набравши 12 очок при 7 підбираннях і 3 передачі.

20 березня у матчі проти “Сакраменто Кінгз” Портер зіграв лише три хвилини, після чого залишив майданчик через “хворобу”. Він жодного разу не кинув по кільцю і зробив 2 підбирання. DraftKings знову повідомили, що ставки на “менше” Портера стали найприбутковішими в НБА того вечора.

Принаймні ще одна американська букмекерська контора виявила незвичайний інтерес до ставок на Портера в матчах, що розглядаються. Кілька акаунтів намагалися поставити великі суми, від 10 000 до 20 000 доларів, на “менше” у Портера, хоча на подібну категорію ставлять зазвичай від 1000 до 2000 доларів.

Джонтей пропустив останні дві гри “Торонто” проти “Вашингтон Візардс” і “Бруклін Нетс”.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1934

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.