Головний тренер “Лейкерс” відреагував на інформацію про свою можливу відставку

Головний тренер "Лейкерс" відреагував на інформацію про свою можливу відставку 1 - basket.com.ua

Головний тренер “Лос-Анджелес Лейкерс” Дарвін Хем прокоментував інформацію про непорозуміння з гравцями і свою можливу відставку через погані результати. “Лейкерс” (17-19) виграли лише 3 з останніх 13 матчів і випали за межі зони плей-ін Західної конференції.

“У мене все нормально. Наша керівниця Джіні Басс, жінка-бос, наш президент Роберт Пелінка – ми всі єдині. Поки вони не говорять те, про що пишуть, гадаю, зі мною все гаразд. І я знаю, як вони до мене ставляться, як сприймають ситуацію, в якій ми зараз перебуваємо. Це нагадує мені, як я дивився програму “60 хвилин” із батьком у 1980-х. І в одному конкретному шоу вони говорили про Коза Ностра та мафію. Якоїсь миті ці хлопці почали з’являтися перед судом, і відомі свідки брали участь у процесі з чорними мішками та сонцезахисними окулярами на головах. Зі страху, щоб не виявитися розкритими. Схоже, що зараз це стандарт репортажів у НБА. Люди в інтернеті і таке інше”, – заявив Хем.

0

Автор публікації

Офлайн 9 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1934

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.