Головний тренер “Бостона” пояснив, чому дав багато хвилин Михайлюку в матчі за лідерство в НБА

Головний тренер "Бостона" пояснив, чому дав багато хвилин Михайлюку в матчі за лідерство в НБА 1 - basket.com.ua

Головний тренер “Бостон Селтікс” Джо Маззулла висловився про надання великих хвилин резервістам в матчі регулярного чемпіонату НБА з “Філадельфією Сіксерс” (117:107), перемога в якому дозволила команді стати одноосібним лідером Східної конференції і показувати кращий відсоток перемог в лізі (9-2, 81,8%). Зокрема, український захисник Святослав Михайлюк провів на паркеті 16 хвилин.

“Святослав Михайлюк і Делано Бентон багато працювали. У мене не було менше сумнівів в них в цьому матчі у порівнянні з іншими іграми. Ці хлопці чудово працюють в другій-третій ланці. Їх допомога в кінцівках чвертей була дуже важливою. Ми говоримо про це кожен день. Немає різниці, хто знаходиться на паркеті, але кінець чверті всі мають проводити зосереджено. В першій і третій чверті нам це вдалося, але не в другій. Наші резервісти працюють кожен день. Я відчував, що нам трохи не вистачало свіжості сьогодні. Асистенти дивилися відео, вивчали програму розвитку цих гравців, трудову етику.  Їх головне завдання – не розгубитися у відповідальний момент, як сьогодні.

Я важаю, що вони були готові грати. Пройшло 10 матчів. Вони грали не дуже часто, але сьогодні ситуація змінилася.  Вони повинні бути готовими, тому що команда потребує їх допомоги. Вони стають більш зрілими, працюючи кожного дня. У всіх наших резервістів є досвід НБА. Бентон, Михайлюк, Німас Куета, Ламар Стівенс грали в лізі. Не можна сказати, що вони є поганими баскетболістами. Ми бачили, як вони раніше грали проти нас. У них є досвід. Вони знали, яка ситуація їх чекає після переходу в команду. Їхня зрілість і готовність допомогти в потрібний момент дійсно важливі для нас”, – сказав Маззулла.

0

Автор публікації

Офлайн 11 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1934

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.