Франківськ-Прикарпаття – переможець регулярного чемпіонату жіночої Суперліги

Франківськ-Прикарпаття - переможець регулярного чемпіонату жіночої Суперліги 1 - basket.com.ua
Джерело: https://fbu.ua/

В жіночій Суперлізі зіграні останні матчі регулярного чемпіонату – на цьому тижні Рівне-ОШВСМ двічі у Києві обіграв Динамо-УДУ, Київ-Баскет двічі здолав Вінницю-Медуніверситет, а в Одесі Франківськ-Прикарпаття здобув дві перемоги над ІнтерХімом.

Після зіграних матчів сформувалась підсумкова турнірна таблиця регулярного чемпіонату жіночої Суперліги сезону 2023/24.

Діючий чемпіон жіночої Суперліги Франківськ-Прикарпаття виграв регулярний чемпіонат з 18 перемогами в 20 іграх – команда Юрія Процюка на старті чемпіонату двічі програла Київ-Баскету, але в кінцівці регулярки взяла реванш.

Київ-Баскет, який стартував з 14 перемог поспіль, завершив регулярний чемпіонат другим. Також до фіналу чотирьох пробились одеський ІнтерХім-СДЮШОР ім. Літвака Б.Д. та Рівне-ОШВСМ.

А ось Вінниця-Медуніверситет та столичне Динамо завершили для себе сезон.

До вашої уваги підсумкова турнірна таблиця регулярного чемпіонату жіночої Суперліги

Франківськ-Прикарпаття - переможець регулярного чемпіонату жіночої Суперліги 3 - basket.com.ua

Фінал чотирьох жіночої Суперліги відбудеться вже в наступні вихідні, 30-31 березня, в столичному ПС Венето. В суботу, 30 березня, в півфіналах зіграють Франківськ-Прикарпаття – Рівне-ОШВСМ та Київ-Баскет – ІнтерХім. Переможці півфінальних матчів на наступний день розіграють золото чемпіонату, а команди, що програють, визначать володарів бронзових нагород першості.

0

Автор публікації

Офлайн 3 дні

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7160

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.