Ембіід проти Йокича, Лень в гостях у “Фінікса”, “Кліпперс” – “Оклахома”: прев’ю матчів НБА 17 січня

Ембіід проти Йокича, Лень в гостях у "Фінікса", "Кліпперс" – "Оклахома": прев'ю матчів НБА 17 січня 1 - basket.com.ua

«Філадельфія» – «Денвер»
Початок: 02:30

«Філадельфія» (25-13) проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Х’юстоном» (124:115). Джоел Эмбіід повернувся в склад «Сіксерс» після травми і відразу домінував на паркеті – 41 очко, 10 підбирань. Проти «Денвера» (28-13) господарям потрібен якісний вклад Келлі Убре, Тобіаса Харріса і Тайріза Максі, оскільки Ембіід накопичив втому, а суперник на чолі з Ніколою Йокичем, Майклом Портером і Аароном Гордоном в цілому є більш серйозним, ніж попередній. Головний тренер «Філадельфії» Нік Нерс теоретично може взагалі не випустити Ембііда на паркет або лімітує хвилини центрового. «Наггетс» постараються скористатися не найкращим функціональним станом «Сіксерс». Підопічні Майка Мелоуна мають реальні шанси на гостьовий успіх, хоча легкої прогулянки їм не слід очікувати.

«Фінікс» – «Сакраменто»
Початок: 04:00

«Фінікс» (21-18) тримається в зоні плей-ін Заходу. Зірки «Санз» Кевін Дюрант, Бредлі Біл і Девін Букер ніяк не можуть видати тривалу серію перемог, щоб команда Френка Вогеля піднялася вище в турнірній таблиці, приблизно хоча б до рівня «Сакраменто» (23-16). Успіх в особистій зустрічі значно покращить позиції «Фінікса». Тим не менш, лідери «Кінгз» ДеАарон Фокс, Домантас Сабоніс і Кіган Мюррей їдуть в Аризону не відбувати номер і теж планують виграти. Особлива мотивація на гру буде у центрового «Сакраменто» Олексія Леня, який перші роки кар’єри провів в «Санз» після вибору під 5-м номером на драфті-2013.

«Кліпперс» – «Оклахома»
Початок: 05:00

«Кліпперс» (25-14) тримаються в топ-4 Західної конференції. «Лос-Анджелес» має більш амбітні плани і хотів би боротися за перше-друге місця. Джеймс Харден, Пол Джордж Кавай Ленард і Рассел Вестбрук можуть зробити вагомий крок в цьому напрямку, якщо здолають «Оклахому» (27-12) в особистій зустрічі. Для цього є непогані передумови. «Тандер» проведуть «бек-ту-бек» після невдалого матчу з «Лейкерс» (105:112). Молоді лідери гостей Джош Гідді, Шей Гілджес-Александер, Чет Холмгрен втомилися і ризикують вдруге поспіль втратити очки в Лос-Анджелесі.

0

Автор публікації

Офлайн 13 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1876

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.