Дві ранніх гри, “Бостон” проти “Кліпперс”, “Голден Стейт” – “Лейкерс”: прев’ю матчів НБА 27-28 січня

Дві ранніх гри, "Бостон" проти "Кліпперс", "Голден Стейт" - "Лейкерс": прев'ю матчів НБА 27-28 січня 1 - basket.com.ua

«Детройт» – «Вашингтон»
Початок: 19:00

«Детройт» (5-39) і «Вашингтон» (7-37) – головні аутсайдери Східної конференції. Недавно «Пістонс» обміняли в «Візардс» Марвіна Беглі та Айзею Ліверса на Даніло Галлінарі і Майка Мускалу. Беглі доволі непогано грає в «Вашингтоні», хоча сила команд в цілому не змінилася. «Пістонс» і «Візардс» «зливають» сезон, тому передбачити результат їх зустрічі дуже важко. На стороні «Детройта» домашній паркет. З іншого боку, «Вашингтон» може переживати певний підйом після звільнення головного тренера Веса Ансельда і призначення Брайана Кіфа на його місце.

«Нью-Йорк» – «Маямі»
Початок: 22:00

«Нью-Йорк» (28-17) цілком задоволений обміном О Джи Анунобі місячної давнини. «Нікс» майже безперервно штампують перемоги. Анунобі чудово влився в команду Тома Тібодо і знайшов порозуміння з Джейленом Брансоном, Джуліусом Рендлом і Джошем Хартом. «Маямі» (24-21) поки тільки очікує ефекту від недавнього переходу Террі Розіра. «Хіт» зазнали 5 поразок поспіль. Продовження невдалої серій доволі вірогідне, хоча команді Еріка Споельстри буде трохи легше на паркеті, оскільки після травми повертається Хайме Хакес, який здатний серйозно допомогти Джиммі Батлеру, Тайлеру Хірро і Бему Адебайо в нападі.

«Денвер» – «Філадельфія»
Початок: 00:30

«Денвер» (31-15) тримається в топ-4 Західної конференції, але на лідируючі позиції ніяк піднятися не може. Стабільно ефективно в «Наггетс» грає лише Нікола Йокич, в той час як допомога Аарона Гордона, Майкла Портера, Джамала Мюррея, Кентавіуса Колдвелл-Поупа, Реджи Джексона часто залишає бажати кращого. «Філадельфія» (29-14) значно додала на паркеті після відновлення Джоела Ембііда, хоча Келлі Убре, Тайріз Максі, Тобіас Харріс іноді виглядають зовсім блідо і підводять головну зірку команди Ніка Нерса. «Сіксерс» переграли «Наггетс» (126:121) тиждень тому вдома. В гостях зробити це буде важче, проте задача для «Філадельфії» із реалістичних для виконання.

«Бруклін» – «Х’юстон»
Початок: 01:00

«Бруклін» (17-27) дуже погано виступає останнім часом. «Нетс» виграли 1 з попередніх 8 матчів. Схоже, команда Жака Вона буде «зливати» залишок сезону. У Мікала Бріджеса, Спенсера Дінвідді, Ніколаса Клекстона Кема Томаса непомітно жодного бажання боротися хоча б за плей-ін на Сході, на відміну від «Х’юстона» (21-23) в Західній конференції. «Рокетс» проведуть «бек-ту-бек» після гостьового матчу з «Шарлотт» (138:104). Альперен Шенгюн, Діллон Брукс, Фред Ванвліт, Джейлен Грін будуть дещо втомленими, але низька мотивація господарів може допомогти підопічним Іме Удоки здобути позитивний результат.

«Бостон» – «Кліпперс»
Початок: 02:00

«Бостон» (35-10) впевнено лідирує в Східній конференції і НБА загалом. Лідери «Селтікс» Джейлен Браун, Джейсон Тейтум, Дрю Холідей, Деррік Вайт, Крістапс Порзінгіс якісно виконують свою роботу. Головний тренер Джо Маззула все частіше дає хвилини резервістам Святославу Михайлюку, Люку Корнету, Делано Бентону, оскільки зірки забезпечують комфортну різницю по ходу матчів. «Кліпперс» проведуть «бек-ту-бек» після виїзду до «Торонто» (127:107). «Лос-Анджелес» знаходиться в чудовій формі, але втома може стати вагомим фактором. Хоча Джеймс Харден, Пол Джордж, Кавай Ленард навіть в оптимальному стані мали б мало шансів проти «Селтікс» у гостях.

«Шарлотт» – «Юта»
Початок: 02:00

«Шарлотт» проведе «бек-ту-бек» після домашнього провалу з «Х’юстоном» (104:138). Майлз Бріджес, Ламело Болл, Пі Джей Вашингтон в черговий раз безвільно виступили на паркеті. «Хорнетс» чекають в гостя «Юту» (23-23), яка як мінімум не слабше їх попереднього суперника. Лідери «Джаз» Лаурі Маркканен, Джордан Кларксон, Коллін Секстон, можливо, не забезпечать своїй команді перевагу +34, але, скоріш за все, виграють в Північній Кароліні.

«Мілвокі» – «Нью-Орлеан»
Початок: 03:00

«Мілвокі» (31-14) проведе «бек-ту-бек» після домашньої поразки від «Клівленда». Ефект від призначення Дока Ріверса на посаду головного тренера «Бакс» моментальним не буде. Янніс Адетокумбо, Деміан Ліллард, Кріс Міддлтон повинні звикнути до системи Ріверса і його вимог. «Нью-Орлеан» (26-19) постарається скористатися певною незлагодженістю в «Мілвокі». Хоча на легку прогулянку лідерам «Пеліканс» Зайону Вільямсону, Брендону Інгремі і Сі Джей Макколум розраховувати не варто.

«Голден Стейт» – «Лейкерс»
Початок: 03:30

«Голден Стейт» (19-23) і «Лейкерс» (23-23) – прямі конкуренти за місце в плей-ін Заходу. «Ворріорз» відстають від «Лос-Анджелеса» в таблиці. Команді Стіва Керра вкрай необхідно здолати найближчого суперника, інакше турнірні ситуація стане по-справжньому загрозливою. Стефен Каррі, Клей Томпсон, Дреймонд Грін чудово розуміють значимість гри, як і їх колеги з «Лейкерс» Леброн Джеймс, Ентоні Девіс, Остін Рівз. Це має забезпечити цікаве і непередбачуване протистояння в Сан-Франциско.

«Сан-Антоніо» – «Міннесота»
Початок: 03:30

«Сан-Антоніо» (9-36) проведе «бек-ту-бек» після гри з «Портлендом» (116:100). Віктор Вембаньяма, Келдон Джонсон, Джеремі Сохан, Девін Вассел чудово попрацювали. «Сперс» не мають особливої потреби знову битися за перемогу. «Міннесоті» (32-13) це грає на руку. «Тімбервулвз» ведуть з «Оклахомою» боротьбу за лідерство на Заході. Втрата очок проти аутсайдера в плани Карла-Ентоні Таунса, Руді Гобера, Майка Конлі, Ентоні Едвардса не входить.

«Даллас» – «Сакраменто»
Початок: 04:00

«Даллас» (25-20) проведе «бек-ту-бек» після виїзду до «Атланти» (148:143). Лука Дончич набрав феноменальні 73 очки і фактично самотужки витягнув «Маверікс». Очікувати на такий подвиг Дончича вдруге поспіль навряд чи варто, тому внесок Кайрі Ірвінга, Тіма Хардвея, Джоша Гріна, Гранта Вільямса і Дерека Лайвлі буде дуже важливим проти «Сакраменто» (25-18). Лідери «Кінгз» ДеАарон Фокс, Кіган Мюррей, Харрісон Барнс, Домантас Сабоніс постараються скористатися втомою «Маверікс», які є їх прямим конкурентом за пряму путівку в плей-офф на Заході. Шанси гостей на успіх доволі високі.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1934

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.