Док Ріверс прокоментував своє призначення на посаду головного тренера “Мілвокі”

Док Ріверс прокоментував своє призначення на посаду головного тренера "Мілвокі" 1 - basket.com.ua

Док Ріверс прокоментував своє призначення на посаду головного тренера “Мілвокі” у середині сезону.

“Ніколи у такій ситуації не був. Я нікому цього не побажав, можу сказати вам точно. Навіть за півтора дні все зрозуміло. Це буде виклик. Це виклик, від якого я не відвертаюсь. Ми маємо швидко організуватися. Але не можна намагатися зробити все за одну секунду. Ми знаходимося в середині сезону, тому нам потрібно постаратися зберегти наш ритм. Нам потрібно щось змінювати, у цьому немає жодних сумнівів. Почнемо працювати над цим негайно.

Не знаю, чи мені потрібно щось доводити як тренеру, крім того, що я хочу перемогти. Мені подобається перемагати. Мені подобається ставити себе у складні ситуації.

Я пройшов через усе як тренер. Є багато злетів, є падіння, і ти продовжуєш працювати та вчитися на цьому. Твоя робота як тренера полягає в тому, щоб змусити деяких гравців робити те, що вони робити не хочуть”, – сказав Ріверс на своїй першій прес-конференції.

0

Автор публікації

Офлайн 51 хв.

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7452

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.