Дмитро Забірченко: “Розуміли, на чому буде будуватися гра, коли дізналися, що Сізов пропустить матч”

Дмитро Забірченко: "Розуміли, на чому буде будуватися гра, коли дізналися, що Сізов пропустить матч" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Київ-Баскет» – «Запоріжжя»

Андрій Хохоник, захисник «Запоріжжя»:

– Вітаю «Київ-Баскет» з перемогою. Гарна гра для них, особливо для Павла Буренко, який набрав 35 очок. Не впоралися в індивідуальному захисті ним. Це не єдина причина поразки. Програли боротьбу, важливі підбирання. Суперники реалізували декілька важливих кидків, гарно захищалися. В кінці у них була перевага, ми не змогли наздогнати. Ця гра була 35 хвилин повністю рівна. Ми грали без нашого капітана. Команди доволі рівні. Перемагає той, у кого міцніший характер. Сьогодні нам трохи не вистачило характеру, тому «Київ-Баскет» виграв.

Валерій Плеханов, головний тренер «Запоріжжя»:

– Перед грою було дві мети – зупини швидкий відрив суперника і не програти один на один. На жаль, не впоралися зі швидкістю «Київ-Баскета», не виконали всі установки. Дуже програли власний щит. На початку вирішальних хвилин програли 5-6 підбирань на нашому щиті. Це стало запорукою того, що впали в рахунку. Потім сил не вистачило, щоб наздогнати. Готуємося до «Черкаських Мавп». Характер в будь-якій грі на першому плані. Також дисципліна. Сьогодні її не вистачило.

Сергій Юрченко, центровий «Київ-Баскета»:

– Важлива гра, ми перемогли. Чудова атмосфера. З гарною енергіє. грали і заслужено перемогли. Не все склалося, були помилки в захисті. В цілому за рахунок характеру вдалося виграти матч в другій половині. Ми намагалися дотримуватися плану. Щось виходило, щось – ні. Але перемогли, значить все правильно зробили.

Дмитро Забірченко, головний тренер «Київ-Баскета»:

– Дякую вболівальникам, які прийшли і підтримали нас. Я був на першому матчі і бачив кількість глядачів. Дуже сподівався, що вони залишаться на наш матч. Людей було дійсно багато. Такої атмосфери на першому матчі не було, не грала київська команда. На нашій грі було дійсно чути підтримку. Вболівальники дали нам енергію, завдяки якій ми перемогли. Основною задачею було нейтралізувати Максима Нікітіна. Він став лідером «Запоріжжя» після переходу в команду. Дуже багато очок набирає, багато комбінацій під нього. Розуміли, на чому буде будуватися гра, коли дізналися, що матч пропустить Олександр Сізов. Нам це вдалось по відсотку і перемозі.

Хлопці билися, як леви. Команди рівні. Немає переваги в чомусь. Ми трохи програємо в габаритах, але по швидкості задніх гравців трохи попереду. Намагалися грати швидко. «Запоріжжя» грало в 7 чоловік, невелика ротація. Дочекалися свій шанс, змогли побігти і забити. Пропустили 27 очок за другу половину. В минулій грі проти «Прометея» пропустили 53 очки. Дуже різний рівень в захисті і агресії на майданчику. Без наступних перемог ця нівелюється. Будемо намагатися грати на перемогу в кожному матчі. Нам потрібно перемагати і сподіватися на поразку «Запоріжжя» ще в одному матчі, щоб розраховувати на третє місце в турнірній таблиці.

0

Автор публікації

Офлайн 12 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1870

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.