Дмитро Забірченко: “Хочу, щоб гравці росли в плані характеру, але іноді його нема”

Дмитро Забірченко: "Хочу, щоб гравці росли в плані характеру, але іноді його нема" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Прикарпаття-Говерла» – «Київ-Баскет»

Лев Кошеватський, захисник «Київ-Баскета»:

– Дуже тяжкий матч. Два овертайми – це додаткові 10 хвилин. Вже в захисті не встигаєш, в нападі граєш з останніх сил. Програли на своїх помилках. Віддали 3-4 підбирання в нападі в кінці, що вирішило матч. Побачимось у Києві на третій грі.

Дмитро Забірченко, головний тренер «Києв-Баскета»:

– Програли. Дуже багато віддали других шансів і свободи Іллі Кабацюрі, який зіграв матч життя для себе. Десь мали перебудуватися, але подарували свято івано-франківським вболівальникам. Хочемо дарувати свято своїм вболівальникам, але є як є. Будемо готуватися до наступної гри. Багато проблем по захисту. Вийшли на гру без енергії, перша чверть 11:21. Треба з більшою повагою до себе виходити на гру, одразу включатися, а не з третьої чверті. Підтримка фанатів відчувалася навіть через екран телевізора. Вони давали енергію, гнали «Говерлу».

Треба мати характер, щоб вигравати такі матчі. У декого він був, у декого не було. Хочу, щоб гравці росли в плані характеру, але іноді його нема. Заплотинський перехворів. Сьогодні перший день у нього немає температури. Подивимося, яке самопочуття буде. Вже немає шансу не грати. Він лідер, має себе проявляти в важких ситуаціях. Два матчі грали без його енергії. Але не думаю, що його відсутність сьогодні критична. Нам його не вистачає, всі його підтримуємо, але скільки віддали підбирання на своєму щиті при 4-6 очок переваги. Треба включатися і з більшою відповідальністю ставитися до баскетболу, до вболівальників і до себе перш за все.

Ілля Кабацюра, форвард «Прикарпаття-Говерли»:

– Емоції трохи зашкалюють. Дуже хотіли перемогти і зробили це. Дякую всім вболівальникам. Мабуть, вони найкращі в Україні. Не знаю, де ще є такі емоції на грі. По-перше, хотілось довести нашим вболівальникам-військовим, що можемо перемогти. Вчора хлопці з «Київ-Баскету» мені казали, що завтра поїду на рибалку, але ще трохи пограємо. Сподіваємося, що в Києві доведемо, що не є слабкою командою. Вболівальники нас дуже підтримують, дали жару. Мабуть, провів кращий матч в кар’єрі. Я ніколи не забивав 7/7 триочкових. Це мій рекорд. Побачимо, чи можу краще. В Києві не забили деякі кидки і не втримали Байнума, Буренко. Сьогодні теж не дуже втримали, але забивали більше.

Євген Мурзін, головний тренер «Прикарпаття-Говерли»:

– Вітаю всіх з перемогою. Тяжка гра. Дякую вболівальникам і хлопцям. Радий, що вистояли. Є над чим працювати. Готуємося до наступної зустрічі на виїзді. Мало часу.

0

Автор публікації

Офлайн 14 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1870

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.