Девіна Букера вилучили з паркету за 5 хвилин після початку матчу

Девіна Букера вилучили з паркету за 5 хвилин після початку матчу 1 - basket.com.ua

Захисник “Фінікс Санз” Девін Букер отримав два технічні фоли у першій чверті матчу регулярного чемпіонату НБА проти “Детройт Пістонс” (116:100) і був вилучений з паркету.

Перший технічний Букер отримав за оскарження свого ж порушення. Після тайм-ауту та штрафних захисника “Пістонс” Кейда Каннінгема Букер заробив друге технічне зауваження, що призвело до вилучення. У підсумку він набрав 7 очок за 5 хвилин і 24 секунди. Технічним зауваженням було також покарано головного тренера “Фінікса” Френка Вогеля.

Перед матчем форвард “Детройта” Айзея Стюарт вдарив по обличчю центрового “Санз” Дрю Юбенкса, що створило напружену атмосферу на паркеті. Загалом команди отримали 51 фол.

“Так, я здивувався цьому вилученню, тому що він говорив зі мною. Мабуть, Букер сказав арбітру щось, що вивело його з себе. Вони й так були на межі через цю ситуацію перед матчем, тому не хотіли, щоб стало ще спекотніше. Я розумію їхню точку зору, але два технічні вони дали надто швидко”, – заявив форвард “Фінікса” Кевін Дюрант.

0

Автор публікації

Офлайн 1 годину

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1830

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.