“Даллас” проти “Голден Стейт”, Лень чекає в гості Леброна: прев’ю матчів НБА 14 березня

"Даллас" проти "Голден Стейт", Лень чекає в гості Леброна: прев'ю матчів НБА 14 березня 1 - basket.com.ua

«Детройт» – «Торонто»
Початок: 01:00

«Детройт» (11-53) і «Торонто» (23-42) – команди, яким нічого не потрібно до кінця регулярного чемпіонату. Лідери «Пістонс» Кейд Каннінгем, Осар Томпсон, Джейлен Дюрен останнім часом трохи активізувалися і демонстрували конкурентний характер на паркеті. «Репторс» мають кращий результат в таблиці, але травми Скотті Барнса і Якоба Пелтля є проблемою для команди Дарко Раяковича. Не факт, що Іммануїл Квіклі, Ар Джей Барретт і компанія дуже хочуть відчайдушно битися за перемогу в Детройті.

«Орландо» – «Бруклін»
Початок: 01:00

«Орландо» (37-28) продовжив контракт з головним тренером Джамалом Мозлі до 2028 року. «Меджик» претендують на топ-4 Східної конференції, молоді Франц Вагнер, Паоло Банкеро, Джейлен Саггз стабільно прогресують під керівництвом Мозлі. «Бруклін» (26-29) теоретично ще може поборотися за плей-ін. Однак великого бажання робити це за Деннісом Шрьодером, Мікалом Бріджесом, Кемом Томасом не помічено. «Нетс» – аутсайдер в протистоянні з «Орландо», хоча певні шанси на успіх при наявності мотивації у підопічних Кевіна Оллі, безумовно, є

«Індіана» – «Чикаго»
Початок: 01:30

«Індіана» (37-29) проведе «бек-ту-бек» після вдалого виїзду до «Оклахоми» (121:111). Паскаль Сіакам, Тайріз Халібертон, Майлз Тернер постараються зіграти на такому ж рівні вдома, хоча у «Пейсерз» є проблемі за стабільністю. «Чикаго» (31-34) спокійно почуває себе на 9 місці і вже подумки готується до плей-ін Східної конференції. Нікола Вучевич, Демар Дерозан, Кобі Вайт грають без зайвого тиску, що часто дозволяє «Буллз» здобувати результат у статусі номінального андердога.

«Маямі» – «Денвер»
Початок: 01:30

«Маямі» (35-29) прагне потрапити в зону плей-офф Сходу. Поразки в трьох останніх матчах віддалили підопічних Еріка Споельстри від цієї цілі. Джиммі Батлер, Террі Розір, Кевін Лав, Бем Адебайо тепер повинні брати очки проти «Денвера» (45-20), щоб ще сильніше не погіршити становище «Хіт». «Наггетс» просто так здаватися не збираються. Нікола Йокич, Джамал Мюррей, Аарон Гордон, Майкл Портер чудово грають після перерви на Матч зірок, тому здатні впоратися з будь-яким суперником навіть в гостях.

«Мемфіс» – «Шарлотт»
Початок: 02:00

«Мемфіс» (23-43) і «Шарлотт» (16-49) – типові аутсайдери, які дограють регулярний чемпіонат без якихось задач. «Гріззліз» грають вдома. Санті Альдама, Вінс Вільямс, Джарен Джексон не завжди вмотивовані цим фактом, однак «Хорнетс» однозначно як мінімум не мають переваги в даному аспекті. У лідерів Васіліє Міцича, Брендона Міллера, Майлза Бріджеса на папері ще менше резонних причин битися за перемогу, ніж у команди Тейлора Дженкінса.

«Нью-Орлеан» – «Клівленд»
Початок: 02:00

«Нью-Орлеан» (39-25) надійно почуває себе в зоні плей-офф Західної конференції. «Пеліканс» виграли 4 матчі поспіль. Зайон Вільямсон, Сі Джей Макколлум, Йонас Валанчюнас, Брендон Інгрем збираються продовжити вдалий відрізок. «Клівленд» (41-24) – не найпростіший суперник, однак травми Донована Мітчелла і Евана Моблі роблять гостей вразливими. Даріус Гарленд, Каріс Леверт, Джарретт Аллен повинні докласти надзвичайні зусилля, щоб «Кавальєрс» здобули перемогу в Луїзіані.

«Даллас» – «Голден Стейт»
Початок: 02:30

«Даллас» (37-28) виграв три матчі поспіль. Лука Дончич продовжує домінувати на паркеті, Кайрі Ірвінг, Пі Джей Вашингтон, Тім Хардвей більш-менш якісно йому допомагають. «Голден Стейт» (34-20) чекає на відновлення Стефена Каррі, який вже почав тренуватися, але проти «Маверікс» ще не зіграє. Клею Томпсону, Крісу Полу, Дреймонду Гріну та іншим гравцям «Ворріорз» буде дуже важко перекидати «Даллас» в гостях без зіркового розігруючого.

«Портленд» – «Атланта»
Початок: 04:00

«Портленд» (18-46) переважно «зливає» залишок сезону. У вдалий день Анферні Саймонс, Джеремі Грант, Деандре Ейтон здатні створити проблеми сильному супернику, однак такі моменти трапляються рідко. «Атланта» (29-35) – не є надійною командою, особливо в період відсутності травмованого Трея Янга. «Хоукс» – фаворит протистояння з «Трейл Блейзерс», однак є чимала вірогідність, що Богдан Богданович, Клінт Капела, Деджонте Мюррей оступляться проти аутсайдера.

«Сакраменто» – «Лейкерс»
Початок: 04:00

«Сакраменто» (37-27) проведе «бек-ту-бек» після домашнього розгрому «Мілвокі» (129:94). ДеАарон Фокс (29 очок, 7 передач) і Домантас Сабоніс (22 очок, 11 підбирань, 8 передач) найбільше відзначилися в складі «Кінгз». Непогано свої 9 хвилин з лави запасних відіграв резервний центровий Олексій Лень (5 очок), який традиційно надійно діяв в захисті. «Лейкерс» (36-30) ще можуть поборотися за пряму путівку в плей-офф. Для цього Леброн Джеймс, Ентоні Девіс, Д’Анджело Рассел зобов’язані розбиратися з суперниками типу «Сакраменто», який є їх прямим конкурентом. Втома господарів дає певну перевагу «Лос-Анджелесу», однак команді Дарвіна Хема точно не слід розраховувати на легкий виїзд.

0

Автор публікації

Офлайн 9 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1876

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.