“Бостон” приймає “Клівленд”, “Оклахома” проти “Далласа”: прев’ю матчів плей-офф НБА 10 травня

"Бостон" приймає "Клівленд", "Оклахома" проти "Далласа": прев'ю матчів плей-офф НБА 10 травня 1 - basket.com.ua

«Бостон» – «Маямі»
Початок: 02:00

«Бостон» розгромив «Клівленд» в стартовій грі серії. Джейлен Браун (32 очки), Деррік Вайт (25 очок), Джейсон Тейтум (18 очок, 11 підбирань), Пейтон Прітчард (16 очок), Дрю Холідей (14 очок) стали найрезультативнішими в складі «Селтікс». Донован Мітчелл (33 очки), Еван Моблі (17 очок, 13 підбирань), Даріус Гарленд (14 очок) відзначилися у «Кавальєрс». Результат виявився доволі очікуваним, оскільки «Клівленд» вийшов на паркет через пару днів після завершення серії проти «Орландо» в першому раунді, в той час як «Бостон» відпочивав близько тижня.

Крім того, «Кавальєрс» програли всі гостьові матчі в плей-офф. Команда Джей Бі Бікерстаффа сильна лише на домашньому паркеті. Поки нема передумов для зміни цього тренду, особливо з урахуванням травми центрового Джарретта Аллена, який заліковує травму ребра. «Бостон» – абсолютний фаворит в другій грі на рідній арені і в серії загалом. Команда Джо Маззули має реальні шанси оформити «свіп» 4-0, але якщо й допустить поразку, то, скоріш за все, це станеться в Огайо.

«Оклахома» – «Даллас»
Початок: 04:30

«Оклахома-Сіті» дуже легко переграла «Даллас» (117:95) в першому матчі. Шей Гілджес-Александер (29 очок, 9 підбирань, 9 передач), Чет Холмгрен (19 очок, 7 підбирань), Джейлен Вільямс (18 очок) традиційно задавали тон на паркеті в складі «Тандер». Лідери «Маверікс» Кайрі Ірвінг (20 очок), Лука Дончич (19 очок, 9 передач), Деніел Геффорд (16 очок, 11 підбирань, 5 блок-шотів) на їх фоні загубилися.

З самого початку плей-офф ходять розмови, що молода команда «Оклахома-Сіті» не готова до великих звершень і є ледь чи не найслабшим номером посіву Західної конференції в історії. В якійсь мірі занижені очікування зіграли на руку команді Марка Дейгнолта. «Далласу» необхідно включати на повну, щоб нав’язати боротьбу «Тандер» в цій серії. В іншому випадку команда Джейсона Кідда дуже швидко піде у відпустку.

0

Автор публікації

Офлайн 6 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1940

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.