“Жальгіріс” чекає масштабна реконструкція: команду покине до восьми гравців

"Жальгіріс" чекає масштабна реконструкція: команду покине до восьми гравців 1 - basket.com.ua

Колишній чемпіон Литви “Жальгіріс” готується до гігантської реконструкції, виходячи на літній ринок 2022 року, пише BasketNews.

«Жальгіріс» має занадто багато причин, щоб повністю змінити свій склад.

Команда не потрапила у фінал внутрішньої ліги вперше в історії з 1992 року. Також Жальгіріс фінішував у нижній частині турнірної таблиці Євроліги, хоча чотири роки тому зелені були у Фіналі чотирьох Євроліги.

Настав час кардинальних змін, і новий штаб «Жальгіріса» починає робити кроки з тренером Казисом Максвитісом, який очолює команду.

Повідомляється, що за винятком Тайлера Кавано, усі іноземні гравці збираються покинути Каунас.

Декілька з них мали контракти на наступний рік. Але, наприклад, Джош Небо йде за більшим контрактом, оскільки в його угоді 1+1 був такий пункт про можливість піти з команди.

Яніс Стрельніекс, Тай Вебстер і Регімантас Мініотас залишають команду вільними агентами.

Традиційно, “Жальгіріс” буде формувати склад з кращих литовських гравців. Зокрема, клуб підписав дострокове продовження з двома найефективнішими литовцями у складі Едгарасом Улановасом (до 2024 року) і Лукасом Лекавічюсом (2025).

Очікується, що команду поповнить Маріус Грігоніс, який останній сезон провів у ЦСКА, але він не бажає повертатись до росії.

Плюс головною ціллю команди наразі є розігруючий Кріс Джонс, але за гравця АСВЕЛа потрібно буде виграти боротьбу у інших клубів Євроліги.

0

Автор публікації

Офлайн 2 дні

vodolaz

128
Коментарі: 5Публікації: 7225

Одна думка про ““Жальгіріс” чекає масштабна реконструкція: команду покине до восьми гравців

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.