“Міннесота” намагається врятувати серію з “Денвером”: прев’ю матчу плей-офф НБА 17 травня

"Міннесота" намагається врятувати серію з "Денвером": прев'ю матчу плей-офф НБА 17 травня 1 - basket.com.ua

«Міннесота» – «Денвер»
Початок: 03:30

«Денвер» переміг «Міннесоту» (112:97) в п’ятому матчі і захопив лідерство в серії півфіналу Західної конференції. Нікола Йокич (40 очок, 7 підбирань, 13 передач) зробив найбільший внесок в успіх «Наггетс», Аарон Гордон (18 очок, 10 підбирань), Джамал Мюррей (16 очок), Кентавіус Колдвелл-Поуп (16 очок) також непогано себе проявили. Карл-Ентоні Таунс (23 очков), Ентоні Едвардс (18 очок, 9 передач),  Руді Гобер (18 очок, 11 підбирань), Нікейл Александер-Уокер (14 очок) були кращими за результативністю в «Тімбервулвз», однак в цілому команда Кріса Фінча виглядала вкрай невиразно.

«Міннесота» занадто рано повірила в легкий вихід до фіналу Заходу, двічі перегравши «Денвер» в гостях на старті серії. Команда Кріса Фінча потім пару разів оступилася вдома і нічого не протиставила діючим чемпіонам в наступній виїзній зустрічі. Психологічна перевага зараз повністю на боці «Наггетс». Про це свідчать і доволі скромні висловлювання Ентоні Едвардса, який ніби вже не вірить в шанси «Тімбервулвз» пройти далі. Звісно, на власному паркеті «Міннесота» може зачепитися за результат і довести справу до сьомого матчу, однак «Денвер» при цьому також цілком здатен закрити серію вже в шостій грі. Команда Майка Мелоуна постарається не відкладати питання на потім, хоч як би приємно не було оформити путівку в фінал конференції на очах рідних вболівальників.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.