В’ячеслав Кравцов: «Кажуть, будь-яке зло має межу. Але Буча показала, що у зла немає меж»

В'ячеслав Кравцов: «Кажуть, будь-яке зло має межу. Але Буча показала, що у зла немає меж» 1 - basket.com.ua

Баскетболіст збірної України В’ячеслав Кравцов відреагував на вбивство армією РФ мирних громадян у Бучі.

«Кажуть, будь-яке зло має межу. Вбиваючи солдата, є виправдання – ти не вб’єш, уб’ють тебе. Натискаючи на кнопку артилерії чи авіації, ти нібито виконуєш чийсь наказ і побічно намагаєшся виправдати себе, ну я ж не бачив що там, мовляв, там мирних не було, а те, що показують – фейк.

Але Буча показала, що зло не має меж. Те, що ми бачили в найжахливіших фільмах жахів, завжди пізніше розуміли, що це фільм і в реальному житті ніхто б так не вчинив.

На жаль, ублюдки, які зайняли Бучу майже на місяць, катували і ґвалтували місцеве населення, навіть 10-річну дівчинку. Вибивали зуби тим, кого ґвалтували, випалювали розжареним металом на тілі свастику.

Потім, щоб ніхто не розповів про ці звірства, просто зв’язали та розстріляли. Приховати жах у Росії було неможливо і вони ляпнули, що пішли з Бучі ще 3 дні тому.

Ось тільки знімки дронів і супутників не обдуриш, так само як не обдуриш час розкладання тіл. Усіх знайдуть, усіх покарають», – написав Кравцов.

0

Автор публікації

Офлайн 3 дні

vodolaz

128
Коментарі: 5Публікації: 7215

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.