Святослав Михайлюк набрав 5 очок проти “Голден Стейт”

Святослав Михайлюк набрав 5 очок проти “Голден Стейт” 1 - basket.com.ua

Український атакуючий захисник Святослав Михайлюк отримав 6 хвилин ігрового часу в матчі регулярного чемпіонату, в якому його “Нікс” вдома перемогли “Голден Стейт” (132:94). Михайлюк набрав 5 очок (1/2 триочкових, 2/2 штрафних) та зробив 1 передачу.

“Нью-Йорк” продовжив свою 8-матчеву переможну серію, а “Голден Стейт” став першою командою НБА, яка програла 15 матчів в цьому сезоні на виїзді. Ця перемога стала для “Нью-Йорка” першою домашньою над “Голден Стейт” з лютого 2013 року.

Наразі “Нікс” посідають шосте місце в турнірній таблиці на Сході, маючи 18 перемог та 13 поразок. Михайлюк у цьому сезоні взяв участь в 10 матчах регулярного чемпіонату, в яких в середньому за 3.2 хвилини набирає 1.6 очка.

0

Автор публікації

Офлайн 3 тижні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1689

5 думок про “Святослав Михайлюк набрав 5 очок проти “Голден Стейт”

  1. Freeman сказав:

    Святык просил проанонсировать:
    сегодня в чемпионате Чехии команда Беликова принимает команду Мишулы. Прямая трансляция матча Острава-Брно на tvcom.cz в 18:30.
    Святык всех приглашает на просмотр.

    0
  2. Valentina Minina сказав:

    СТАТИСТИКА:
    “Нікс” сьогодні продовжили свою 8-матчеву переможну серію, а ГСВ стали першою командою НБА, яка програла 15 матчів в цьому сезоні на виїзді.

    Також ця перемога стала для “Нью-Йорка” першою домашньою над “Голден Стейт” з 2013 року, тоді у лютому гра закінчилася з рахунком 109:105.

    0

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.