Станіслав Медведенко: “Нашому народу треба зрозуміти, ким ми є”

Станіслав Медведенко: "Нашому народу треба зрозуміти, ким ми є" 1 - basket.com.ua

Дворазовий чемпіон НБА у складі “Лейкерс” Станіслав Медведенко в інтерв’ю американському The Athletic розповів про вступ до тероборони.

“Ми бачили, як танки та інша техніка котилися до Києва. Я просто простяг до одного з них руку і дав зрозуміти, що тримаю його у своїх думках та молитвах. Ця ситуація протвережує. За три тижні ми з добровольцями створили фактично поліцейську організацію.

Напевно, це було найкраще рішення нашого президента Володимира Зеленського, який дозволив нам усім отримати зброю. Уявіть, ви сидите на контрольно-пропускному пункті і бачите, як над вами пролітає велика бісова ракета. У нас практично перший ряд у кінотеатрі.

Народ України здивував мене. Я бачив, як люди об’єдналися. Відчуваю, що маю залишитися в Україні та допомогти нашій країні. Нашому народу треба зрозуміти, ким ми є. Ми маємо бути сильними. Це можливість стати сильнішою”, – сказав Медведенко.

0

Автор публікації

Офлайн 3 дні

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7160

Одна думка про “Станіслав Медведенко: “Нашому народу треба зрозуміти, ким ми є”

  1. Yue сказав:

    Вже час зрозуміти кожному українцю що все російське має піти нах*й.
    Музика, фільми, блогери, сайти і тд, усе йде нах*й. Зайшов на свинособачий сайт = дав заробити русні = русня купить ще зброї і вб‘є ще українця. Тому вже час відмежувати себе від свинособак назавжди

    0

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.