Сергій Назаренко: “У важкий час треба думати про баскетбол усередині країни та дітей, а не про легіонерів та єврокубки”

Сергій Назаренко: "У важкий час треба думати про баскетбол усередині країни та дітей, а не про легіонерів та єврокубки" 1 - basket.com.ua

Президент Одеської обласної федерації баскетболу Сергій Назаренко прокоментував сайту ФБУ заяву президента “Прометея” про зняття з чемпіонату.

“Офіційно “Прометей” не знявся. Окрім заяви у Facebook президента команди іншої інформації немає, наскільки я розумію. Моя думка: “Прометей” не зніметься. Звісно, ​​там є питання, які треба вирішувати у переговорному процесі між клубом та ФБУ, обговорювати.

Але я знаю, як Федерація допомогла “Прометею” під час його становлення, тоді все теж було не так гладко, як здавалося. Вони молодці, що так швидко розкрутилися, але вважаю некоректним зараз казати, що ми добрі, а ви погані.

Тут ще питання про дітей. У важкий час, напевно, треба думати про баскетбол усередині країни та дітей, а не про легіонерів та єврокубки. Ми не знаємо їхні плани, може, вони на базі “Прометея” захочуть створити закордонний клуб, грати в умовній Латвії чи Монако. Тоді будь ласка. Але якщо ти представляєш Україну, то ти маєш подумати і про майбутнє. Тим більше, що це непорівнянні суми.

Свого часу ми теж пішли “Прометею” назустріч, коли вони підписали низку наших гравців. Тоді вони не мали права цього робити, мали заплатити нам компенсацію. У нас тоді з усіма цими гравцями були чинні контракти. Це грубе порушення регламенту. Але ми не порушували це питання, пішовши їм на зустріч. Як нас тоді просили, клуб знаходиться в процесі створення, тому йому треба допомогти.

І навіть зараз, коли “Прометей” забрав у нас цілу групу молодих гравців та тренерів, можна було нам зателефонувати. Зрозуміло, що наш клуб на колінах, але можна було просто дати мінімальну компенсацію за наших гравців для вирішення якихось питань існування.

Ми вдячні хлопцям, тому не хочемо заважати їхньому розвитку, дай їм здоров’я. Тому клуб зробив відкріплення та вони поїхали. Ми свого часу були у схожих ситуаціях і нам доводилося вирішувати такі питання – і ми завжди хоч щось компенсували, навіть у важкі часи клубу”.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

vodolaz

128
Коментарі: 5Публікації: 7215

3 думки про “Сергій Назаренко: “У важкий час треба думати про баскетбол усередині країни та дітей, а не про легіонерів та єврокубки”

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.