Ранні ігри Михайлюка і Дончича, “Мілвокі” проти “Індіани”: прев’ю матчів плей-офф НБА 21-22 квітня

Ранні ігри Михайлюка і Дончича, "Мілвокі" проти "Індіани": прев'ю матчів плей-офф НБА 21-22 квітня 1 - basket.com.ua

«Бостон» – «Маямі»
Початок: 20:00

«Бостон» достроково виграв регулярний чемпіонат Східної конференції. «Селтікс» продемонстрували кращий результат (64-18) в НБА загалом, але це не гарантує команді Джо Маззулли успіху в плей-офф. Джейсон Тейтум, Джейлен Браун, Крістапс Порзінгіс, Деррік Вайт, Дрю Холідей повинні підійти максимально зібраними до серії першого раунду, оскільки в останніх матчах вони виглядали дещо розслабленими і часто взагалі відпочивали, коли більше шансів отримували резервісти Святослав Михайлюк, Німас Куета, Джейден Спрінгер, Ксавьєр Тіллман. В першому раунді «Бостон» зустрінеться з серйозним суперником, восьмий номер посіву якого не повинен вводити в оману.

«Маямі» довелося зіграти два матчі плей-ін, щоб потрапити на «Бостон». Спочатку «Хіт» поступилися в гостях «Філадельфії» (104:105), в потім вдома легко розібралися з «Чикаго» (112:91). В команді Еріка Споельстри травмований Джиммі Батлер, який ризикує пропустити всю серію проти «Селтікс». Також близько тижня не зможе грати Террі Розір. Це серйозні втрати, але Бем Адебайо, Кевін Лав, Тайлер Хірро, Данкан Робінсон, Хайме Хакес мають потенціал нав’язати супротив «Бостон» і як мінімум зачепити одну перемогу. Хоча в першій грі результат здобути буде дуже складно – «Маямі» мав всього півтора дні на відпочином після зустрічі з «Чикаго» в плей-ін.

«Кліпперс» – «Даллас»
Початок: 22:30

«Кліпперс» і «Даллас» зустрічалися в першому раунді плей-офф НБА в 2020 і 2021 роках. Тоді «Лос-Анджелес» двічі вигравав серії проти «Маверікс» (4:2, 4:3). Зараз ситуація може змінитися. У «Кліпперс» під питанням участь в матчі форварда Кавая Леонарда, який має проблеми з коліном. Доступні зірки Джеймс Харден, Пол Джордж і Рассел Вестбрук. У них є чимало досвіду в плей-офф, однак всім вже більше 30 років. «Лос-Анджелесу» також не вистачає габаритних центрових, один лише Івіца Зубац не може повноцінно закрити цю позицію.

В складі «Далласа» серії з «Кліпперс» чудово пам’ятає Лука Дончич. Тоді словенцю доводилося «тягти» команду фактично самотужки (з якісних напарників того часу залишися лише Тім Хардвей), але зараз в нього є талановиті помічники Кайрі Ірвінг, Пі Джей Вашингтон, Деніел Геффорд, Дерек Лайвлі, Джош Грін та інші. Глибина складу «Маверікс» сприяє потенційному успіху в плей-офф, що відзначають численні експерти. Команда Джейсона Кідда не має переваги домашнього паркету, однак в цілому на шанси пройти «Кліпперс» це мало впливає. В серії очікується напружена і цікава боротьба, яка, цілком можливо, затягнеться на 7 матчів.

«Мілвокі» – «Індіана»
Початок: 02:00

«Мілвокі» завершив регулярний чемпіонат Східної конференції на третьому місці, зазнавши ряд болісних поразок в останніх матчах без травмованого Янніса Адетокумбо, який продовжує заліковувати проблемну гомілку. Участь Адетокумбо в стартових іграх плей-офф малоймовірна, тому Деміан Ліллард, Кріс Міддлтон, Брук Лопес, Боббі Портіс повинні максимально викладатися, щоб не дати «Індіані» певну «фору». Підтримка рідних трибун має допомогти «Бакс», однак лише цей фактор позитивний результат команді Дока Ріверса не забезпечить.

«Індіана» отримала шостий номер посіву в плей-офф, хоча ризикувала потрапити в плей-ін. Є великі сумніви щодо надійності Тайраза Халібертона, Паскаля Сіакама, Майлза Тернера, Ті Джей Макконнела, Обі Топпіна та інших гравців «Пейсерз» в матчах на вибування. Хоча підопічні Ріка Карлайла дуже непогано вміють грати конкретно проти «Мілвокі». «Пейсерз» виграли 4 з 5 особистих зустрічей в нинішньому сезоні, в тому числі здолали «Бакс» на виїзді у внутрішньосезонному турнірі НБА.

«Оклахома» – «Нью-Орлеан»
Початок: 04:30

«Оклахома-Сіті» стала першою за підсумками регулярного чемпіонату в Західній конференції. Це великий успіх «Тандер», за який слід віддати належне головному тренеру Марку Дейгнолту і молодим зіркам команди Шею Гілджес-Александеру, Чету Холмгрену, Джошу Гідді, Джейлену Вільямсу. Тим не менш, у цієї групи гравців немає досвіду плей-офф, що робить «Оклахому» дуже вразливою і ставить під питання здатність далеко зайти по сітці. Навіть в першому раунді є причини сумніватися в команді Дейгнолта, не дивлячись на феєричну гру в регулярному чемпіонаті.

«Нью-Орлеан» потрапив в плей-офф під восьмим номером посіву. «Пеліканс» довелося провести два матчі плей-ін. Спочатку підопічні Віллі Гріна поступилися «Лейкерс» (106:110), після чого перемогли «Сакраменто» (105:98). В другому випадку чудово проявили себе Брендон Інгрем, Йонас Валанчюнас, Сі Джей Макколлум, Трей Мерфі, які впоралися з непростим суперником без травмованого Зайона Вільямсона, який пропустить як мінімум старт серії проти «Тандер». «Нью-Орлеан» – аутсайдер в цій парі, але певні шанси у команди Гріна є, оскільки молодий склад «Оклахома-Сіті» ще повинен довести свою конкурентоздатність в плей-офф.

0

Автор публікації

Офлайн 12 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1870

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.