Олексій Лень — в сьомому матчі плей-оф НБА проти Голден Стейт: трансляція в Україні

Олексій Лень — в сьомому матчі плей-оф НБА проти Голден Стейт: трансляція в Україні 1 - basket.com.ua

Сакраменто Кінгс українського центрового Олексіся Леня сьогодні, 30 квітня, о 22:30 за Києвом, зіграють вирішальний сьомий матч серії першого раунду плей-оф Західної конференції НБА проти Голден Стейт Ворріорз.

Наразі рахунок в серії 3-3. Вирішальний матч проходитиме на майданчику Кінгс Golden 1 Center. В Україні матч наживо транслюватиме телеканала Setanta Sports.

Лень взяв участь у шести матчах серії проти чинних чемпіонів НБА, в яких за 8.7 хвилини в середньому за гру набирав 3.2 очка та 3.2 підбирання.

Нагадаємо, Сакраменто вийшов у плей-оф вперше за останні 17 років. Команда Майка Брауна завершила регулярний чемпіонат на третьому місці. Голден Стейт, вигравши чемпіонат у минулому сезоні, в регулярці 2022/23 став шостим.

0

Автор публікації

Офлайн 1 місяць

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1689

2 думки про “Олексій Лень — в сьомому матчі плей-оф НБА проти Голден Стейт: трансляція в Україні

  1. Aurum сказав:

    А мені здається, що дуже цікавою парою було б протистояння Лейкерс та Голден Стейт. Тому буду вболівати за Карри та Томпсона. А так сьгодні баскетбольний вечір, у 20 годині ще перший матч Нью-Йорку з Майямі. Цікаво глянути на Джиммі Батлера у прямому ефірі.

    1

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.