Майкл Вінгер – новий президент “Вашингтону”

Майкл Вінгер – новий президент "Вашингтону" 1 - basket.com.ua

Майкла Вінгера призначено президентом організації Monumental Basketball, яка курирує “Вашингтон Візардс”, команду G-ліги та клуб жіночої НБА “Містікс”, інформує ESPN.

Раніше Вінгер обіймав посаду генерального менеджера у “Кліпперс”. До “Кліпперс”, куди він прийшов у 2017 році і де допомагав побудувати нову структуру за нового власника Стіва Балмера, він працював у фронт-офісах “Клівленда” (2005-2010) та “Оклахоми” (2010-2017).

Очікується, що Вінгер визначить майбутній розвиток клубу. У це міжсезоння “Вашингтон” має вирішити, чи продовжувати угоди з Крістапсом Порзінгісом і Кайлом Кузмою. Крім того, у платіжці “Візардс” на найближчі чотири роки висить 200-мільйонний контракт Бредлі Біла, який має право заблокувати обмін.

На цю посаду також претендував легендарний гравець ЦСКА та генеральний менеджер “Нового Орлеана” Треджан Ленгдон.

“Візардс” розійшлись з колишнім президентом Томмі Шеппардом у квітні після того, як клуб вчетверте за останні п’ять років не вийшов у плей-офф.

0

Автор публікації

Офлайн 5 днів

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7205

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.