Ліллард розкритикував Кевіна Дюранта за рішення 7-річної давнини

Ліллард розкритикував Кевіна Дюранта за рішення 7-річної давнини 1 - basket.com.ua

Лідер “Портленда” Деміан Ліллард заявив, що ніколи розумів рішення Кевіна Дюранта приєднатися до “Ворріорз” після сезону 2015/2016.

“Я поважаю все те, що “Ворріорз” зробили за останні 8-9 років. Але я не захотів би переходити до них, щоб стати частиною цього. Вони виграли чотири титули. Як би я виглядав, якби спробував там опинитися? Не бачу в цьому жодного сенсу. Ніколи б не пішов на таке. Краще програвав би щороку.

Перехід Дюранта? На його місці я б так не вчинив. Він перейшов у команду, якій перед цим програв. Вони стали чемпіонами і до його переходу до них. Це не те, що я роблю.

Я вже багато разів про це говорив. Вважаю Кей Ді одним із найкращих гравців усіх часів. Але на його місці я б так не вчинив”, – заявив Ліллард.

Дюрант відіграв за “Голден Стейт” три роки. За цей час клуб виграв два чемпіонства, а у сезоні 2018/2019 поступився “Торонто”, але у фінальній серії Дюрант відіграв лише один матч.

0

Автор публікації

104
Коментарі: 38Публікації: 7347

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.