Легендарний іспанський баскетболіст призупинив кар’єру через психічні проблеми

Легендарний іспанський баскетболіст призупинив кар'єру через психічні проблеми 1 - basket.com.ua

Іспанський розігруючий Рікі Рубіо оголосив про призупинення своєї кар’єри.

“Я вирішив призупинити кар’єру, щоб подбати про своє психічне здоров’я. Хочу подякувати Федерації баскетболу Іспанії за підтримку. Вони зрозуміли моє рішення. Сьогодні родинні стосунки в нашому колективі важливі як ніколи. Дякую. Прошу з повагою ставитися до мого особистого життя. Коли з’явиться нова інформація, я повідомлю вам”, – сказав Рубіо.

Рубіо в складі збірної Іспанії виграв останній чемпіонату світу 2019 року в Китаї, ставши MVP турніру. Баскетболіст також допоміг національній команді виграти два Євробаскета (2009, 2011), срібні та бронзові медалі Олімпіади (2008, 2016). Рубіо готувався зі збірною до ЧС-2023, але не брав участь в першій підготовчій грі і покинув розташування команди.

У сезоні-2022/23 Рубіо виступав за “Клівленд”, набираючи в середньому 5,2 очка і 3,5 передачі в 33 матчах. Останнім часом іспанець надовго вибував з строю через постійні травми.

0

Автор публікації

Офлайн 6 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1896

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.