Кевін Дюрант пояснив, чому вимагав обміну з “Нетс”

Кевін Дюрант пояснив, чому вимагав обміну з "Нетс" 1 - basket.com.ua

Лідер “Брукліна” Кевін Дюрент розповів, чому запросив обмін в іншу команду минулого літа.

“Було зовсім нескладно запросити обмін, бо йшлося про гру. Я прийшов до них і сказав: «Гей, мені не подобається, як ми готуємось до матчів. Мені не подобаються кидкові сесії. Я хочу, щоб ми більше тренувалися.

Розберіть відео з моєю грою, якщо це допоможе вам зробити інших краще. Я хочу більше контактних тренувань, додаткових вправ».

Саме це я їм сказав. Я не говорив чогось на кшталт: “Ей, усі навколо повинні полегшити моє життя”. Чорт, ні, це я хочу полегшити життя іншим. Запитайте Стіва Неша, ви можете зателефонувати йому прямо зараз. Я сказав йому: “Ей, мені потрібне більше контактних вправ. Нам потрібно більше тренуватись”. Ось про що я казав.

Я відчував, що ніхто не поділяв мого підходу, крім Жака Вона. Я висловлював невдоволення, але це стосувалося не тільки мене. Йшлося про те, куди ми рухаємось як команда. Я хочу, щоб нас поважали тут, у баскетбольному світі. Не хочу, щоб гравці дивилися на нас, як на лайно. Я не хочу грати у такій команді. Ви знаєте, що всі звинувачуватимуть мене. Ось чому я попросив обмін», – зізнався Дюрент.

Після 2-5 на старті сезону “Нетс” звільнили Стіва Неша з посади головного тренера. Команду очолив його помічник Жак Вон. На даний момент “Бруклін” має результат 6-9.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7350

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.