Кайрі Ірвінг пояснив, чому “Даллас” останнім часом програє

Кайрі Ірвінг пояснив, чому "Даллас" останнім часом програє 1 - basket.com.ua

Зірка “Далласа” Кайрі Ірвінг розповів, що треба зробити, щоб результати команди покращилися. Ірвінг наголосив, що “Маверікс” іноді губить перевагу під час гри.

Важливо навчитися не втрачати лідерство в ході матчів, а також виходити на майданчик із командним менталітетом. Хлопці виходять із лави запасних і хочуть продемонструвати свій талант, відзначитись у протоколі. Але в результаті ми просто розслабляємось, забуваючи, що якщо продовжимо грати у високому темпі, то всі отримають свої шанси.

Потрібно думати про кожен конкретний епізод, налаштовуватися на це. Якщо у вас щось не вийшло у певному володінні, якщо вам не дістався м’яч, зробіть щось для свого товариша по команді, щоб у нього була найкраща нагода для кидка, займіть хорошу позицію.

Це просто один із тих моментів протягом сезону, особливо це актуально після обмінів, коли наші п’ятірки звикають один до одного, притираються. І коли ми завершимо цей процес, у нас все буде гаразд”, – заявив Ірвінг.

0

Автор публікації

Офлайн 38 хв.

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7308

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.