Ілля Сидоров: “Був дуже здивований тим, скільки українців прийшло підтримати нас у Фінляндії”

Ілля Сидоров: "Був дуже здивований тим, скільки українців прийшло підтримати нас у Фінляндії" 1 - basket.com.ua
Розігруючий збірної України з баскетболу Ілля Сидоров в прямому ефірі в інтерв’ю Tribuna.com розповів про підготовку команди до офіційних матчів.
«Ми зіграли багато товариських матчів – зокрема, був дуже цікавий підготовчий турнір у Туреччині.
У першому поєдинку, я вважаю, ми трохи не впоралися із тими швидкостями, які пропонувала Туреччина. Для багатьох з нас це були перші зустрічі проти суперника такого рівня – із трьома гравцями НБА, вісьмома баскетболістами Євроліги.
Але потім ми подивилися відео, розібрали власні помилки, підготувалися, провели яскраву зустріч проти Польщі, і, я вважаю, віддали Словенії вже виграний матч.
Дуже цікаво було б, якби проти нас вийшли Лука Дончич та Горан Драгич, але маємо те, що маємо – напередодні словенці зіграли важкий матч з овертаймом проти Туреччини, і всім було зрозуміло, що тренер не буде давати Дончичу грати по 30 хвилин у двох товариських матчах поспіль.
Коли ми приїхали до Фінляндії, я був дуже здивований тим, скільки українців прийшло нас підтримати. Там також була повна арена, тому що Ювяскюля – рідне місто Лаурі Маркканена, і він хотів зіграти там на максимумі. Як бачимо з результату, так він і зробив. Але, я думаю, ми отримали дуже багато від цих матчів і провели якісну підготовку до офіційних ігор.
Після поразки від Фінляндії Багатскіс сказав, що ми добре билися, вказав на помилки, які ми зробили – звичайно, ми не можемо давати будь-кому, якого б рівня не був цей гравець, набирати 42 очки за матч, бо перемогти у такій грі неможливо. А про настрій та боротьбу я тобі можу сказати, що сьогодні на вечірньому тренуванні – якщо б я був головним тренером, то, певно, завершив би тренування посередині. За рівнем агресії, за тим, як всі налаштовані – ми всі налаштовані лише перемагати. Коли ти граєш за збірну України, то думаєш лише про перемогу – і неважливо, чи це товариський матч, чи офіційна гра»
0

Автор публікації

Офлайн 3 тижні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1689

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.