Гра команди Михайлюка, важкий виїзд Леброна, “Ворріорз” – “Сіксерс”: прев’ю матчів НБА 31 січня

Гра команди Михайлюка, важкий виїзд Леброна, "Ворріорз" – "Сіксерс": прев'ю матчів НБА 31 січня 1 - basket.com.ua

«Атланта» – «Лейкерс»
Початок: 02:30

«Атланта» (19-27) знову має перейматися боротьбою за зону плей-ін після несподіваної активізації «Брукліна». «Хоукс» дуже довго трималися в топ-10 з відверто негативним балансом і посередньою якістю гри. Трей Янг, Клінт Капела, Деджонте Мюррей повинні щось змінювати, оскільки нинішній підхід команди Квіна Снайдера ґрунтується лише на слабкості конкурентів по Східній конференції для потрапляння в ігри на вибування. «Лейкерс» (24-24) проведуть «бек-ту-бек» після виїзду до «Х’юстону» (119:135). Леброн Джеймс, Ентоні Девіс, Д’Анджело Рассел втратили чудову можливість значно покращити позиції «Лос-Анджелеса» в зоні плей-ін Заходу. Тепер на фоні втоми підопічні Дарвіна Хема їдуть в Атланту, де ризикують в черговий раз оступитися.

«Бостон» – «Індіана»
Початок: 02:30

«Бостон» (36-11) проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Нью-Орлеаном» (118:112). Головний тренер «Селтікс» Джо Маззулла використовував вузьку ротації з 9 чоловік, навантаживши Джейсона Тейтума, Джейлена Брауна, Дрю Холідея і Дерріка Вайта. Висока вірогідність, що проти «Індіани» (26-20) лідери зіграють менше, а хвилини отримають резервісти Святослав Михайлюк, Ламар Стівенс і Делано Бентон. «Пейсерз» здобули три перемоги поспіль. Паскаль Сіакам швидко прибрав до рук роль лідера команди Ріка Карлайла. В Бостоні йому може допомогти Тайріз Халібертон, який близький до відновлення після травми гомілкостопа. «Індіана» – аутсайдер в Бостоні, але з реалістичними шансами на успіх.

«Нью-Йорк» – «Юта»
Початок: 02:30

«Нью-Йорк» (30-17) виграв 13 з 15 матчів після обміну О Джи Анунобі, діюча серія перемог команди Тома Тібодо складає 7 ігор. «Нікс» явно задоволені тим, як Анунобі налагодив взаємодію з Джошем Хартом, Джуліусом Рендлом і Джейленом Брансоном. «Юта» (24-24) зазнала 3 поразок в 5 попередніх матчах. «Джаз» дещо збавили оберти, але тримаються в зоні плей-ін Західної конференції. Лаурі Маркканен, Джон Коллінз, Коллін Секстон, Джордан Кларксон роблять все можливе, щоб їх не обмінювали перед дедлайном. Тим не менш, виграти в Нью-Йорку підопічним Вілла Харді буде дуже складно.

«Чикаго» – «Торонто»
Початок: 03:00

«Чикаго» (22-25) не відзначається тривалою серією перемог, але при цьому й не програє занадто часто. «Буллз» навряд чи піднімуться в топ-6 Сходу, навіть якщо Демар Дерозан, Кобі Вайт, Нікола Вучевич продемонструють захмарну мотивацію на паркеті. Команду Біллі Донована цілком влаштовує перебування в зоні плей-ін. «Торонто» (16-30) програв 9 з останніх 10 матчів. «Репторс» будуть активно «зливати» залишок сезону після обмінів Паскаля Сіакама і О Джи Анунобі. Періодично Денніс Шрьодер, Скотті Барнс, Якоб Пелтль, Ар Джей Баррет можуть влаштувати апсет фавориту, однак подібні випадки будуть великою рідкістю.

«Голден Стейт» – «Філадельфія»
Початок: 05:00

«Голден Стейт» (19-24) помітно відстав від зони плей-ін Заходу після прикрої домашньої поразки від конкурента «Лейкерс» (144:145 ОТ) в минулій грі. Стефен Каррі, Клей Томпсон, Дреймонд Грін, Ендрю Віггінс повинні видати тривалу серію перемог, щоб врятувати сезон «Ворріорз». Здатність підопічних Стіва Керра зробити це викликає сумніви. «Філадельфія» проведе «бек-ту-бек» після виїзду до «Портленда» (104:130). Без травмованого Джоела Ембііда «Сіксерс» буквально розвалилися. У команди Ніка Нерса серія з трьох поразок. Скоріш за все, Келлі Убре, Тобіас Харріс, Патрік Беверлі не перервуть її, якщо Джоел не повернеться на паркет в Сан-Франциско.

0

Автор публікації

Офлайн 6 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1934

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.