Ергін Атаман пообіцяв полишити “Анадолу”, якщо Ясікявічюс доведе шайхрайство його помічників

Ергін Атаман пообіцяв полишити "Анадолу", якщо Ясікявічюс доведе шайхрайство його помічників 1 - basket.com.ua

Наставник турецького “Анадолу Ефесу” Ергін Атаман відреагував на скандал після гри його підопічних з “Барселоною” (96:86). Вже після матчу його візаві Шаруна Ясікявічюс звинуватив тренерський штаб “Анадолу” у тому, що він таємно знімав тренування іспанської команди перед матчем.

“Потиснувши мені руку після гри, він підійшов до моїх помічників і висунув дуже серйозне звинувачення, ніби ми знімали тренування на камеру.

Він мій добрий друг. Я пропоную Шарасу довести це. Ми не робили такого жодного разу за чотири-п’ять років роботи в “Ефесі, і ніколи не робитимемо.

Якщо Шарас подзвонить мені, скажу: «Шарас, доведи це. Якщо ти зможеш це довести, я сьогодні піду з посади головного тренера цієї команди. Але якщо ти не доведеш, ти або вибачишся за свою поведінку до моїх помічників, або підеш у відставку, або вийдеш з асоціації тренерів Євроліги.

Це дуже тяжке звинувачення. Нехай це буде листом Шарасу. Така поведінка йому не йде. Але якщо напишете, що Ергін Атаман знову влаштував скандал, справа ваша“, – сказав Ергін Атаман.

0

Автор публікації

Офлайн 11 хв.

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7439

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.