Дві ранніх гри, складні іспити для “Лейкерс” і “Голден Стейт”: прев’ю матчів НБА 24-25 березня

Дві ранніх гри, складні іспити для "Лейкерс" і "Голден Стейт": прев'ю матчів НБА 24-25 березня 1 - basket.com.ua

«Детройт» – «Нью-Орлеан»
Початок: 21:00

«Детройт» (12-58) опустився на останнє місце в Східній конференції після двох поспіль перемог «Вашингтона». Джейлен Дюрен, Еван Фурнье, Джейден Айві, Джейлен Дюрен можуть захотіти покращити позиції, хоча втрата до кінця сезону через травми Айзеї Стюарта, Осара Томпсона і Стенлі Уміде боляче б’є по «Пістонс». «Нью-Орлеан» (43-27) претендує на топ-4 Заходу. «Пеліканс» повинні брати очки в Детройті, якщо Зайон Вільямсон, Сі Джей Макколлум, Брендон Інгрем і Йонас Валанчюнас не допустять надмірної розслабленості і недооцінки суперника.

«Кліпперс» – «Філадельфія»
Початок: 21:30

«Кліпперс» (44-25) поставили під сумнів своє перебування на четвертому місці в Західній конференції. Скоро після травми повернеться Рассел Вестбрук, який з лави запасних здатен суттєво допомогти Джеймсу Хардену, Полу Джорджу і Каваю Ленарду, що дозволить команді Тайрона Лю з впевненістю входити в завершальну фазу чемпіонату. «Філадельфія» (38-32) випала з топ-6 Сходу. Кайл Лоурі, Тайріз Максі, Бадді Хілд з потугами здобувають результат для «Сіксерс». Чергова поразка команди Ніка Нерса в Лос-Анджелесі є дуже ймовірним сценарієм. Особливий настрій на гру буде і зірки господарів Хардена, який за скандалом покинув «Філадельфію» на початку сезону.

«Маямі» – «Клівленд»
Початок: 00:00

«Маямі» (38-32) прагне отримати пряму путівку в плей-офф Сходу. Останнім часом «Хіт» не вражають своєю стабільністю. Тим не менш, Джиммі Батлер, Террі Розір, Бем Адебайо, Кевін Лав достатньо талановиті і досвідчені, щоб потужно завершити регулярний чемпіонат. «Клівленд» (43-27) через травми Донована Мітчелла, Евана Моблі і Макса Струса почав досить часто програвати. «Кавальєрс» ризикують втратити поточне третє місце. Даріусу Гарленду, Карісу Леверту, Джарретту Аллену буде дуже важно принести команді Джей Бі Бікерстаффа перемогу у Флориді.

«Мілвокі» – «Оклахома»
Початок: 01:00

«Мілвокі» (45-25) через кризу «Клівленда» більш-менш надійно почувається на другому місці в Східній конференції. Янніс Адетокумбо, Деміан Ліллард, Кріс Міддлтон збираються втримати цю позицію до кінця чемпіонату, оскільки наздогнати «Бостон» підопічним Дока Ріверса вже нереально. «Оклахома-Сіті» (49-20) прагне зберегти поточне лідерство на Заході. Одна поразка не стане фатальною для «Тандер», але позиції команди Марка Дейгнолта значно погіршаться. Джошу Гідді, Шею Гілджес-Александру доведеться докласти значних зусиль на паркеті, щоб покинути Вісконсин в хорошому настрої.

«Міннесота» – «Голден Стейт»
Початок: 01:00

«Міннесота» (48-22) ще може поборотися за перше місце на Заході. Руді Гобер, Наз Рід, Майк Конлі, Ентоні Едвардс більш-менш призвичаїлися грати без травмованого Карла-Ентоні Таунса. В активі «Тімбервулвз» 4 перемоги в останніх 5 матчах. «Голден Стейт» (36-33) повинен непокоїтися через переслідування з боку «Х’юстона» (35-35) в боротьбі за останнє місце в плей-ін. Стефен Каррі, Клей Томпсон, Дреймонд Грін, Джонатан Кумінга зараз перебувають не в кращій формі. «Ворріорз» програли 3 з попередніх 5 зустрічей. Поразка команди Стіва Керра в Міннеаполісі також є доволі вірогідною.

«Лейкерс» – «Індіана»
Початок: 04:00

«Лейкерс» (38-32) на 100% не забезпечили собі місце в плей-ін Заходу, хоч і мають певний відрив від «Голден Стейт» і «Х’юстона». Леброн Джеймс, Ентоні Девіс, Д’Анджело Рассел розслабитися поки не можуть, хоча в кінці чемпіонату лідери «Лос-Анджелеса» хотіли б зекономити сили. «Індіана» (40-31) щойно переграла в гостях «Голден Стейт» (123:111). Тайріз Халібертон, Паскаль Сіакам, Майлз Тернер планують повторити успіх. Це реальне завдання для «Пейсерз», хоча на якусь легкість на паркеті підопічним Ріка Карлайла навряд чи слід розраховувати.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1934

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.