Артем Пустовий дав перше інтерв’ю після повернення в “Обрадойро”

Артем Пустовий дав перше інтерв'ю після повернення в "Обрадойро" 1 - basket.com.ua

Відбулась офіційна презентація Артема Пустового в якості гравця “Обрадойро”. Українець розповів, чому повернувся до клубу, а також поділився планами на сезон.

Я дуже радий повернутися додому, тому що я провів тут три дуже хороші роки, у мене залишилися тільки хороші спогади. Я знаю тих, хто працює в клубі, і як працює клуб. Тепер я прийшов, щоб приєднатися до команди. У нас амбітні цілі цього сезону, ми постараємося їх досягти.

Завжди легко сказати “так” вашому клубу. Я ніколи не відчував себе колишнім гравцем команди. Я завжди слідкував за виступами, і якщо “Обрадойро” вигравав, то я був щасливий. Цього року ми зіграємо кваліфікацію Ліги чемпіонів. Це чудова можливість для клубу вийти на новий етап у своїй історії. Я хочу допомогти.

Я знаю, скільки роботи робить як команда, так і індивідуально я. Тут я значно покращився, і це було однією з причин, чому я сюди провернувся.

Цього року у нас хороший склад. Нам все ще бракує деяких гравців. Ця ігрова система потребує часу, щоб освоїтися, оскільки має багато деталей. Коли вони прибудуть, ми працюватимемо над тим, щоб усі адаптувалися якнайшвидше.

Є велика різниця між моїм першим приходом і нинішнім. Я був дуже молодим, я навчився допомагати команді і бути важливим. Крок за кроком я вдосконалювався разом з командою. Різниця в тому, що я зберіг все те, що знав, а також засвоїв концепції гри в інших командах. Тепер я принесу це команді, щоб спробувати допомогти моїм товаришам.

Ми повинні бути зосередженими, тому що ігри будуть кожні два-три дні. Ми повинні навчитися планувати матчі. Для гравців це добре, оскільки більше ігор і менше тренувань.

Я вважаю, що у нас є досвідчені гравці. У нас дуже фізичні та агресивні захисники, здатні атакувати та пасувати. Ми зможемо зіграти, напевно, краще, ніж у минулі роки, коли я був тут”, – сказав український центровий.

0

Автор публікації

104
Коментарі: 38Публікації: 7397

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.