Денис Лукашов: “У молодіжній збірній кожен чітко розуміє свою роль на паркеті”

Денис Лукашов: "У молодіжній збірній кожен чітко розуміє свою роль на паркеті" 1 - basket.com.ua

Один з найдосвідченіших гравців національної збірної, капітан команди у липневих матчах відбору на ЧС-2023 Денис Лукашов напередодні відповідального матчу збірної України U-20 проти турків поділився своїми враженнями від виступу нашої молодіжної команди на чемпіонаті Європи.

«В цілому, мені дуже подобається, як виглядає команда, як вони готові індивідуально. Особливо виділяється, як на мене, Максим Шульга своїми атлетизмом та технікою. Буває що трохи не вистачає руху м’яча, але коли Шульга починає більше грати на команду, дуже приємно дивитися на цю збірну.

Завжди відчувається контроль від Віталія Степановського, у якого кожен чітко розуміє свою роль на паркеті. Так, іноді хлопцям не вистачає впевненості і вони не виглядають розкуто в певних моментах, зокрема це відчувалося наприкінці матчу проти Литви. Не знаю, з чим це пов’язано, адже там не було таких ситуацій для втрат.

Тож, якщо хлопці зможуть розслабитися та робитимуть все, що вміють, вони зможуть пройти Туреччину».

0

Автор публікації

Офлайн 3 тижні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1689

Одна думка про “Денис Лукашов: “У молодіжній збірній кожен чітко розуміє свою роль на паркеті”

  1. Владимир Житомирский сказав:

    Лукашов либо не смотрел ни одного матча, либо хвалит непонятно за что, либо не понимает ничего в баскетболе? ))) Победил вариант, ведь ЛУКАШОВ скорее всего ТРОЛИТ команду Ю20 и её тренера Степановского, где “… все знают свои роли на паркете..”, но вот проигрывают всем и срамят украинский баскетбол! (((

    -1

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.