Денис Лукашов: “У Леня та Михайлюка ще триває адаптація до європейського баскетболу”

Денис Лукашов: "У Леня та Михайлюка ще триває адаптація до європейського баскетболу" 1 - basket.com.ua

Ветеран збірної України захисник Денис Лукаашов в інтерв’ю програмі “Час баскетболу” розповів про підготовку до матчу з Італією та свою роль в команді.

Про підготовку до матчу з Італією

Настрій в команді лише позитивний, якщо не дивитись на результати останніх ігор. Ми були трішки розчаровані матчем з Фінляндією, бо мали гарні шанси на перемогу, але в кінцівці наші особисті помилки не дозволили святкувати перемогу. Але ми ще експериментуємо за складом, пробуємо різні варіанти з тактичними діями. Хотіли перемогти, але нажаль не вийшло.

Ми працюємо, але ще достатньо браку на тренуваннях, помилки при передачах, але ще є час, щоб все виправити.

Ми вже почали вивчати Італію, розбирати, як вони грають, які вони грають взаємодії у нападі. Це агресивна команда в першу чергу в захисті, там талановиті гравці з гарним кидком. Буде важко.

Про Леня та Михайлюка

У нас нема сумніву, що вони талановиті. Вони багато чого можуть виконувати на майданчику, але в них останнім часом було небагато ігрової практики і їм потрібно повернутись у цей ігровий ритм і десь адаптуватись до європейського баскетболу. Ця адаптація ще триває, але ми віримо, що вони зможуть показати, що вони здатні допоможуть нам з Італією, Ісландією та на Євробаскеті.

Про те, що вони дали команді, поки рано говорити, бо ми ще підлаштовуємось один під одного. Але і суперники про них знають і готуються на них, знаючи, що це гравці НБА, гравці високого класу. Ті ж гравці збірної Фінляндії грали дуже близько до Леня та Свята, намагались навіть не дозволити їм навіть отримувати м’яч. Це зміщує акценти у захисті і в той же час дає простір іншим гравцям.

Про свою роль в команді

Це трохи незвично, але я намагаюсь виконувати вказівки тренера. Він використовує мене так, як бачить. Троги незвично і важкувато, бо я звик грати з м’ячем. У мене така роль, що потрібно слухати тренера, він малює схеми, а ми повинні їх виконувати. Наразі він бачить, що Санон може агресивніше розігрувати, а мені треба почекати на периметрі та виконати триочковий.

0

Автор публікації

Офлайн 3 дні

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7200

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.