“Бостон”, “Торонто” та “Майамі” залишаються головними претендентами на Кевіна Дюранта

"Бостон", "Торонто" та "Майамі" залишаються головними претендентами на Кевіна Дюранта 1 - basket.com.ua

“Бостон”, “Торонто” і “Майамі” залишаються фаворитами у боротьбі за зіркового форварда “Брукліна” Кевіна Дюранта, оскільки мають активи, необхідні для задоволення запитуваної ціни “Нетс”, повідомляє The Athletic.

Проте жоден клуб поки не погодився на вимоги “Брукліна” і переговорів останнім часом не було. “Нетс” розраховують отримати за Дюрента висококласних гравців та драфт-піки.

Згідно з джерелами в лізі, у липні “Селтікс” пропонували “Нетс” Джейлена Брауна, Дерріка Уайта та вибір у першому раунді драфту. “Репторс” відмовилися включити до операції кращого новачка минулого сезону Скотті Барнса. “Хіт” не готовий обговорювати можливий обмін за участю Бема Адебайо.

Інтерес до Дюранта також виявляли “Філадельфія”, “Мілуокі”, “Денвер”, “Новий Орлеан” і “Фінікс”. Минулого місяця “Атланта” пропонувала за зіркового форварда Джона Коллінза, Де’Андре Хантера та драфт-пік. Переговори з жодною з команд не отримали продовження.

Останньою командою, яка виявила інтерес до Дюранта, був “Мемфіс”. “Гризліс” має п’ять драфт-піків у першому раунді (чотири власних незахищених піку та один захищений пік “Голден Стейт” у 2024 році), які можна використовувати при обміні, а також молоді гравці, такі як Джарен Джексон, Десмонд Бейн, Заїр Вільямс, Брендон Кларк, Кеннеді Чандлер та Девід Родді.

У контракті Дюранта з “Нетс” залишилися чотири роки та 198 мільйонів доларів.

0

Автор публікації

Офлайн 5 днів

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7205

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.