Ярослав Зубрицький: “Ми дограли сезон. Це хороший результат в тій ситуації, яка в нас була”

Ярослав Зубрицький: "Ми дограли сезон. Це хороший результат в тій ситуації, яка в нас була" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Політехніка-Галичина» – «Дніпро»

Роман Бондарчук, форвард «Дніпра»:

– Враження неймовірні. Дуже радий за команду. Виходимо в наступний раунд на «Черкаські Мавпи». Будемо готуватися, забуваємо всі ці матчі. Пишаюсь кожним в команді.

Володимир Коваль, головний тренер «Дніпра»:

– Результат є – ми в півфіналі. На нас там чекає дуже непростий суперник, принциповий для нас. «Черкаські» Мавпи» – достатньо амбітна досвідчена команда. Починаємо готуватися. Чекаємо на вболівальників, нам потрібна підтримка.

Едуард Федчук, захисник «Політехніки-Галичини»:

– Враження дуже погані. Соромного за себе і команду. Позитивних моментів мало. Для нас це фініш. Гру розбирати немає сенсу. Для нас сезон завершено. Один приємний момент – повернулись вболівальники. Приємно грати в такій атмосфері. Є об’єктивні причини поразки. Клас гравців. Вони нас розібрали. Ми не були готові грати ці два матчі з «Дніпром».

Ярослав Зубрицький, головний тренер «Політехніки-Галичини»:

– Вітаю «Дніпро» з проходом далі. Бажаю хороших ігор. На жаль, в нас багато молодих гравців, яким важко грати з досвідченими баскетболістами. Для нас це був важкий сезон, він підійшов до кінця. Ми його дограли. Це хороший результат в тій ситуації, яка в нас була. Відпочиваємо. Подивимося, що буде далі. Будемо робити висновки і планувати щось на наступний сезон.

0

Автор публікації

Офлайн 14 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1870

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.