Володимир Герун: “У нас є ще трохи часу до офіційних матчів, треба будувати якісну гру”

Володимир Герун: "У нас є ще трохи часу до офіційних матчів, треба будувати якісну гру" 1 - basket.com.ua

Бігмен збірної України Володимир Герун у коментарі пресслужбі ФБУ поділився своїми враженнями від тренувального процесу та підготовки команди до серпневих матчів відбору на ЧС-2023 та фінальної частини Євробаскету-2022.

“Почуваюся добре, остання гра в мене була аж в травні. Треба було відпочити та залікувати коліно. Тож зараз все за планом, мене нічого не турбує. Готуємось і входимо в ігровий ритм.

У нас приїхали хлопці з НБА, є декілька змін в команді. Але я вважаю, що кістяк команди не змінився і в нас вже є певна зіграність. Думаю, що хлопців, які приєдналися, ми втягнемо в колектив і гратимемо в свій найкращий баскетбол.

Контрольні матчі вийшли дуже різними, адже в нас не було багато часу підготуватися до матчів у Туреччині. Були певні недоліки фізичні та технічні, але в нас, як у команди, не було достатньо часу, щоб відчути ігровий ритм. Ми багато чого побачили в останній грі проти Фінляндії та будемо підходити до офіційних ігор в найкращій формі.

Влітку багато тренувань, але немає великої кількості матчів, як під час сезону. Є лише декілька матчів, в які треба все втиснути. Іноді гра на тлі цього виглядає неякісно. Як казав тренер, насправді треба було більше грати з холодною головою та більше думати. В певних ситуація треба було зробити паузу. У нас є ще трохи часу до офіційних матчів і треба поступово будувати якісну гру. Думаю, у нас все йде за планом.

Цікаво буде зіграти проти Італії. Я в житті грав проти цієї збірної лише на юніорському рівні і мені буде цікаво. У них є високоякісні гравці, як і в нас, але в них також є командні досвід та зіграність. Нам треба бути сконцентрованими на цю гру і намагатися грати в командний баскетбол, адже у них всі добре знають один одного. Думаю, гра буде дуже цікавою”.

0

Автор публікації

Офлайн 4 тижні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1689

Одна думка про “Володимир Герун: “У нас є ще трохи часу до офіційних матчів, треба будувати якісну гру”

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.