Володимир Коваль: “В нападі немає допомоги від гравців, які отримують маленькі хвилини”

Володимир Коваль: "В нападі немає допомоги від гравців, які отримують маленькі хвилини" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Дніпро» – «Рівне»

Олексій Соловйов, захисник «Рівного»:

– Чудова атмосфера, повний зал, вболівальники підтримують. Важка гра, боротьба. Від фіналу тільки такі очікування й були. Треба кожному подумати, що він зробив не так, зробити висновки. Треба зрозуміти, що кожному треба додати. Якщо ця робота буде проведена вдало, то й результат буде іншим.

Михайло Переверзій, головний тренер «Рівного»:

– Після програного матчу враження не дуже позитивні. Допустили багато помилок в захисті. В деяких ситуаціях хлопці губилися. Не забили свої відкриті кидки, кидки з-під кільця. В кінцівці у нас були шанси. «Дніпро» – найсильніша команда, як показав регулярний чемпіонат. Постараємося в Рівному виправити серію. Сподіваюся, що вболівальники підтримають.

Сьогодні дніпровські вболівальники дуже гарно підтримували свою команду. Це десь теж вплинуло на результат. Стан Тимощука? Дуже переживаю за це. Це вже не перша травма плеча в нього. Зараз не можу нічого сказати. Приїдемо додому, там вже лікарі скажуть, наскільки серйозно. Знаючи Дмитра, він би ніколи просто так не пішов з майданчика.

Максим Закурдаєв, захисник «Дніпра»:

– Контролювали гру до кінця, але останні дві хвилини був якийсь мандраж. Були деякі помилки, не забили важкі кидки, хоча Володимир Конєв взяв на себе важливий середній кидок і погасив всі намагання «Рівного». Серія триває. Ми їдемо в Рівне, будемо готуватися до гри там.

Володимир Коваль, головний тренер «Дніпра»:

– Ми перемогли, це головне. Зробили багато помилок. В захисті добре зіграли. В нападі необхідно трохи впевненості і допомога гравців, які отримують маленькі хвилини. Цієї допомоги немає в плей-офф, хоча протягом всього чемпіонату вона була. Мабуть, хлопці десь до кінця не впевнені і на них тисне результат.

0

Автор публікації

Офлайн 15 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1870

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.