Михайло Переверзій: “Я вже спілкувався з нашими лідерами. Можливо, вони просто перегоріли”

Михайло Переверзій: "Я вже спілкувався з нашими лідерами. Можливо, вони просто перегоріли" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Рівне» – «Дніпро»

Станіслав Тимофеєнко, форвард «Дніпра»:

– Хочу почати з подяки нашим захисникам і захисницям, тому що завдяки їм, завдяки їх мужності, їх роботі на фронті ми маємо можливість жити грати, в баскетбол і займатися своєю улюбленою справою. З повагою відношусь до команди суперників. Хочу почати з того як ми почали наш плей-офф з «Політехнікою-Галичиною», але в них дуже багато молодих гравців. Як ми грали наш півфінал, це був такий трилер можна сказати, тому що серія дуже гарна вийшла, дуже багато емоцій віддали. Ми знали, що «Рівне» швидко закінчило серію з «Київ-Баскетом» і в них було більше часу на відпочинок. Ми готувалися до їх швидкого баскетболу і приємно було б закінчити серію вдома при домашніх вболівальниках. Але дуже хотіли зекономити сили і закінчитися швидко. Я хочу віддати належне «Рівному». Такий великий крок зробили з Вищої Ліги, де в попередньому сезоні грали. А у цьому сезоні вже у фіналі. Це дуже велике досягнення як для міста, так і для команди. Нашу команду я вітаю. Вітаю все наше місто. Вітаю усіх наших вболівальників, особливо вболівальників, які зараз на фронті. Я знаю, що вони дивилися цю гру. Хлопці, дякую вам.

Окреме дякую нашому президенту, тому що він завжди за нас переживає, завжди робить для нас дуже гарні і кращі умови в Україні. Дякую всьому керівництву клуба. Дуже крутий сезон, дуже гарно все організувала федерація. Сподіваюся, що в наступному сезоні буде баскетбол і буде ще краще. Ще раз хочу сказати, що завдяки нашим захисникам і захисницям ми маємо можливість грати у баскетбол. Якщо ви бачите десь якийсь збір, обов’язково потрібно донатити і ще раз донатити, тому що завдяки їм у нас це все є. Нагорода кращому гравцю сезону? Я вже колись казав, що нагорода – це приємно, але я трохи здивований. Вважав, що інший гравець отримає її. Для мене нагороди – це не головне. Головне – це кубок і ось ця медаль. Я вже 17 років у цій команді. Я вигравав і дубль чемпіонату з Кубком, коли був розділ ліг вигравав чемпіонство. Але це чемпіонство перекриває усе. Я, Микола ВІльховецький, Максим Закурдаєв дуже довго йшли до цього і у нас вийшло. Емоції переповнюють, я дуже гордий за нашу команду і за наше місто.

Володимир Коваль, головний тренер «Дніпра»:

– Ми весь сезон багато працювали. Почали працювати в червні. Це була тяжка робота. Я дякую хлопцям за те, що вони витримали цей тиск, витримали до кінця. Вони молодці. Емоції такі, що порожньо зараз. Ми зробили справу і трохи можна розслабитись. «Рівне» – дуже гарна команда. Я вітаю їх з таким сезоном. Вітаю свого друга, президента клубу «Рівне» Сергія Ліщука. Він провів дуже гарну роботу, команда «Рівного» заслуговує друге місце. Вони весь сезон це доводили, молодці. З «Черкаськими Мавпами» була така нервова серія. Вона забрала багато сил в нас. Десь ми втратили впевненість, але дякую хлопцям за те що вони витримали такий непростий сезон, такі непрості випробування. Все це завдяки силам оборони, які нас боронять. Завдяки їм ми маємо змогу займатися улюбленою справою.

Дмитро Тимощук, захисник «Рівного»:

– Я почну з вдячності нашим збройним силам. Хочу сказати їм велике дякую за те, що нам дали можливість зіграти цей сезон і дограти його до кінця. Вітаю наших вболівальників, керівництво, місто, всіх причетних до клубу, хто нам допомагає. Вітаю з другим місцем. Щодо гри, можливо, дуже сильно хотіли. Можливо це десь вплинуло на гравців, які сьогодні не показали ту гру, яку вони показували протягом всього сезону. Хороший результат, хоча прикро програвати. Я вже казав, що на початку сезону, можливо, не розраховували на такий великий результат, як ми маємо. Але по ходу сезону ми задали собі планку і її тримали.

Намагалися прикладати всі зусилля сьогодні. Можливо, в хвилюванні теж причина, але сьогодні в нас зовсім не пішов кидок. Провальна гра від нас. Ми розраховували на кращу гру, хотіли показати кращу гру, готувалися до сьогоднішньої гри, розібрали наші помилки, які ми допустили в Дніпрі. Не змогли реалізувати шанси, на жаль. Тому такий розгромний рахунок в фіналі. Хотів би подякувати своїй команді за цей сезон. Також хочу подякувати нашому тренерському складу. Вони зробили вагомий внесок, дуже багато роботи виконали. Дякую всім за сезон.

Михайло Переверзій, головний тренер «Рівного»:

–  Хочу, як завжди, подякувати нашим збройним силам за те що боронять нашу Батьківщину і дають змогу нам робити свою роботу, а глядачам трохи виплескувати свої емоції в залі, як і вболівальниками, які дивляться по телебаченню. Ми тут також робимо непогану справу. Якби на початку сезону хто-небудь сказав, що ми будемо боротися за золоті медалі і візьмемо срібло, мабуть, тільки самі оптимісти могли повірити, причому жартома. Срібні медалі для команди, яка ввійшла з Вищої ліги, підвищилась в класі на дивізіон. Я думаю, що результат дуже непоганий. Хочу висловити слова подяки нашим гравцям, які провели дуже гарний сезон і заслужили ці нагороди.

Подяка всім вболівальникам, які нас підтримували, керівництву клубу, менеджменту, моїм помічникам, тренерам, які провели дуже великий обсяг роботи. Так, сьогодні повністю не вийшла в нас гра. Можна придумати багато причин. Поздоровляю суперника. «Дніпро» виграв цей матч і став чемпіоном заслужено. Чому так сталося? Можна казати багато причин, але на 100% не відповіси на питання. Я вже спілкувався з нашими лідерами. Можливо, вони просто перегоріли. Дуже хотіли показати хорошу гру перед нашими вболівальниками, можу сказати однозначно. Деякі люди, можливо, думають, що не хотіли їхати в Дніпро чи задовольнялись срібними нагородами. Я скажу, що це не так. Команда була налаштована, але вийшло так як вийшло.

0

Автор публікації

Офлайн 6 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1870

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.