Дмитро Чайковський: “Неприємно, що не змогли таку гру завершити перемогою”

Дмитро Чайковський: "Неприємно, що не змогли таку гру завершити перемогою" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Старий Луцьк» – «Рівне»

Дмитро Тимощук, захисник «Рівного»:

– Дуже важка гра, багато емоцій, фізичного контакту. Тим баскетбол і прекрасний. Вітаю свою команду. Дякую хлопцям, вони відборолися і відпрацювали на максимумі. Хотіли перемогти, отримати ці емоції. Хочемо пройти якомога далі – до фіналу. Сьогодні не мали права програти. На завтра вже замовили баню. Їхали сюди тільки за перемого. Дякую «Старому Луцьку» за чудову гру і боротьбу. Сьогодні в залі була шалена атмосфера. Ми не чули один одного. Емоції залу були на висоті.

Михайло Переверзій, головний тренер «Рівного»:

– Наші хлопці грали до кінця. Мабуть, десь удача схилилась в нашу сторону. Було багато складових на цей матч. Були дуже нервові моменти. Знали, що матч буде дуже важкий, «Сталий Луцьк» дасть нам відпір. Дякую вболівальникам. Атмосфера буле дуже чудова. Гра для вболівальників вийшла дуже яскрава. Ми привітали нашого президента з днем народження. Головне – ніякої ейфорії. Будемо готуватися до наступних ігор.

Володимир Коцько, захисник «Старого Луцька»:

– Аналізувати гру не буду. Це остання гра сезону. Боролися, билися. Все було в наших руках. Пишаюся своєю командо, фанатами, містом. Неймовірна атмосфера, в якій я не грав. Плей-офф Суперліги – перший досвід для багатьох в нашій команді. +2 остання, атака від Джойнера. Був фол чи ні, мають вирувати судді. Але цілий сезон багато команд говорять на прес-конференціях, що, можливо, «Рівному» трішки допомагають. Не хочу нічого говорити на суддів. По першій грі в коментарях дуже багато людей писало про суддівство. Дуже емоційна гра для нас. Дуже хотілось виграти в «Рівного». Щось виконали на сезон. Потрапили в «Фінал чотирьох» Кубку. Були шанси пройти «Рівне».

Дмитро Чайковський, головний тренер «Старого Луцька»:

– Емоції переповнюють. Дуже емоційна і конкурентна гра. Хлопці налаштувалися. Не віриться, що сезон для нас закінчився. Дякую вболівальникам, які приїхали з усієї області і несамовито підтримували команду. Це мотивувало хлопців. Неприємно, що не змогли таку гру завершити перемогою. В таких іграх здобувається досвід для молодих гравців. Прозапас сьогодні отримав дуже багато часу. Думаю, це в майбутньому йому дуже допамагатиме. Вони третину сезону тренувалися, слухали підказки дуже досвідчених Липовцева і Кольченка, які зробили наш сезон більш приємним і навіть врятували його.

Ці гравці будуть на позитиві згадувати період, який вони повели в нашій команді. Дякую представникам влади і бізнесу, які протягом сезону підтримували і, маю надію, будуть підтримувати команду. Дякую всім представникам клубу, журналістам, фотографам, адміністраторам, помічникам тренера. Сьогодні функціонально точно не програвали. Хочу висловити надію, що команда радуватиме вболівальників, представлятиме місто і область в майбутньому. Я і всі працівники клубу будуть працювати над тим, щоб в майбутньому сезоні представити Луцьк краще.

0

Автор публікації

Офлайн 6 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1854

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.