Дмитро Забірченко: “Краще виграти серію за третє місце, ніж програти у фіналі”

Дмитро Забірченко: "Краще виграти серію за третє місце, ніж програти у фіналі" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Черкаські Мавпи» – «Київ-Баскет»

Павло Буренко, захисник «Київ-Баскета»:

– Гарна перемога. В першу чергу хочу подякувати нашим захисникам та захисницям, які боронять країну. Дуже велике дякую їм за те що ми увесь сезон мали час грати Так, тривоги постійні, але хлопцям там набагато важче. Дякую їм за це. Гарна гра в нападі, не дуже гарна у захисті, але ми виконували свій план на гру. У нападі м’яч рухався, все вдавалося нам. У другій половині не дали змогу підпустити до себе суперника ближче ніж на 12 очок і постійно тримали цю відстань на дистанції.

У кінці все дуже гарно зробили, тримали рахунок, грали правильні комбінації. Це стало запорукою нашого успіху в кінці. Чи задоволений третім місцем? Маємо те що маємо. Програли півфінальну серію. Я не дуже зіграв і не допоміг команді. Мабуть, десь через це вилетіли грати за третє місце. Добре, що виграли цю серію, але ставили ціль на чемпіонство, боротися за це. Кожну гру треба було вигравати, але склалось як склалось.

Дмитро Забірченко, головний тренер «Київ-Баскета»:

– Результатом задоволений. Перемога є перемога. Підготували декілька сюрпризів для суперника в першій половині. Вони навіть більше ніж я очікував спрацювали, тому отримали таку перевагу в рахунку і потім тримали її. Довели до кінця те що зробили в першій половині. «Черкаські Мавпи» влучили декілька триочкових кидків і за рахунок цього підтягнулися до нас, але хлопці вистояли. Великий респект їм за цю гру, за весь сезон. Вітання клубу, вітання вболівальникам, вітання родинам гравців. Вони також заслужили на цю перемогу так само як і гравці. Вони роблять все для підтримки, щоб гравець не відчував якогось дискомфорту в грі. Коли наступають вирішальні ігри, родини їх повністю і завжди підтримували, дуже велике дякую їм.

Дякую нашим захисникам за те, що сьогодні ми можемо грати. Вже мільйон слів подяки, але і мільйона слів не вистачить, щоб висловити весь той респект, який в нас є до наших захисників і захисниць. Для нас сезон завершено. Добре, що завершено на мажорній ноті. Ми до цього йшли, Звичайно, кожна команда хоче боротися за чемпіонство, але вже є як є. Я вважаю, що краще виграти серію за третє місце, ніж програти у фіналі. Ти закінчуєш сезон на позитивній ноті і з якоюсь перспективою дивишся в майбутнє.

Нікіта Руслов, захисник «Черкаських Мавп»:

– Низький уклін і подяка збройним силам України. Якщо б не вони, не їх робота, то не було б жодних ігор, не було б сезону, не було б спорту і багато чого іншого. Тому ми вдячні. Хочеться також подякувати нашим вболівальникам. Сезон починався без них, але згодом, знову ж таки, завдяки нашим збройним силам з’явилась змога приходити в зали. Люди підтримували до цього онлайн, були завжди на зв’язку, писали, дзвонили, але як тільки з’явилась змога приходити в зал дивитись ігри вживу, намагались заповнювати арену, наскільки це можливо. Дякуємо всім за підтримку. По грі пізно вже щось казати. Маємо те що маємо.

Артем Сліпенчук, головний тренер «Черкаських Мавп»:

– В першу чергу хочу сказати велике дякую ЗСУ за цей сезон, за цю можливість і взагалі за цей час, в котрий ми живемо. Велике-велике їм дякую, без них всього б цього не було, всіх цих емоцій, ігор і так далі. В другу чергу хочу сказати велике дякую своїм гравцям за цей сезон, за все що ми пройшли, за всі наші тренування, за всі наші перемоги та поразки. Я дуже пишаюся кожним. Ми зробили, мабуть, все що могли, але маємо те що маємо. Це також досвід, рухаємось далі. Велике дякую нашим вболівальникам, які прийшли і підтримали нас. І тим, які підтримують нас, дивлячись матчі по телебаченню та інтернету. Велике всім дякую. Також, як завжди, привітаю Дмитра Забірченка з заслуженою перемогою його команди.

0

Автор публікації

Офлайн 9 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1864

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.