Аліна Ягупова: “Гадаю, що “Валенсія” може виграти Кубок та чемпіонат Іспанії”

Аліна Ягупова: "Гадаю, що "Валенсія" може виграти Кубок та чемпіонат Іспанії" 1 - basket.com.ua

Аліна Ягупова прокоментувала своє рішення приєднатися до іспанської “Валенсії”.

– Як ти почуваєшся у своєму новому домі як гравець “Валенсії”?

– Почуваюся добре, мені дуже комфортно. Я відчуваю, що щось змінилося в моєму житті та моїй кар’єрі на краще, і, очевидно, це дуже велика зміна, але я почуваюся цілком добре, і клуб дав мені все, що мені потрібно не лише з точки зору баскетболу, а й для життя.

Люди тут дуже добрі, і вони дуже добре ставляться до мене. Не тільки професійно як гравця, але і як людини, для мене все ідеально.

– Ви вперше граєте в чемпіонаті Іспанії. Який на вашу думку рівень жіночої ліги Endesa?

Я бачила гру “Валенсії” проти “Герніки”, вони грали дуже швидко, багато оборонялися, і я побачила, що це зовсім інше порівняно з попередніми країнами, де я грала. Це буде складніше для мене, тому що тут вони більше біжать і є більше захисту, але я думаю, що зможу адаптуватися. Я постараюся викластися на паркеті якнайкраще.

– Що ви можете внести своєю грою в команду?

– Мені теж подобається захист, але я буду віддавати і робити те, що від мене вимагає тренер. Днями я говорила про це з тренером Рубеном. Спочатку я захищалася, а потім атакувала. Це непогано, але я зроблю все можливе.

– Як ти справляєшся з тиском, коли ти двічі поспіль була названа MVP Євроліги і була однією із найкращих на континенті?

– Я не дуже про це думаю. Не бачу в цьому необхідності. Я просто виконую свою роботу, тренуюся і працюю з командою.

– Завдання команди на цей сезон?

Не маю сумнівів, що ми можемо виграти Кубок Королеви та чемпіонат. Я буду допомагати команді чим зможу тим, що я роблю найкраще на корті. Якщо їм потрібна оборона, я буду захищатися. Якщо буде потрібно, щоб я була сильною в атаці – буду. Я буду слухати, що скаже наш тренер, тому що я думаю, що ми з усім цим впораємося, у нас є великі можливості, і ми спробуємо разом їх досягти.

– Як би ви описали себе як гравця?

Що стосується мого характеру, то я не люблю його, так би мовити, демонструвати на майданчику, я просто граю і працюю. Я не люблю говорити. Можу сказати, що мій характер трохи змінився, раніше мені більше подобалося висловлюватися і демонструвати свої емоції на майданчику, а не зараз, зараз я все сприймаю. Ззовні я можу виглядати холодною, але внутрішньо я зовсім протилежна.

0

Автор публікації

Офлайн 32 хв.

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7244

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.