«Бруклін» може обміняти Кайрі Ірвінга за схемою «сайн-енд-трейд»

«Бруклін» може обміняти Кайрі Ірвінга за схемою «сайн-енд-трейд» 1 - basket.com.ua

Генеральний менеджер «Брукліна» Шон Маркс під час прес-конференції, присвяченої завершенню сезону, не став гарантувати підписання нового контракту з розігруючим команди Кайрі Ірвінгом.

Раніше повідомлялось, що «Бруклін» не планує продовжувати угоду з Ірвінгом на тривалий термін. Керівництво клубу стурбоване непередбачуваністю поведінки та історією травм гравця. Нагадаємо, що Ірвінг пропустив частину сезону через відмову вакцинуватися від ковіду.

За поточною угодою Ірвінг має опцію гравця на наступний сезон вартістю 36,7 млн доларів. У разі активації цього пункту він може продовжити контракт цього літа. Кайрі неодноразово говорив, що має намір залишитися в «Нетсі».

Клуби НБА вважають, що якщо Ірвінг відмовиться від опції на наступний сезон і не зможе домовитися з «Нетс» про новий контракт, клуб розгляне можливість обміну Кайрі за схемою «сайн-енд-трейд» (вид угоди, в результаті якої команда підписує свого вільного агента і відразу міняє його в іншу команду – прим.), повідомляє SNY.

0

Автор публікації

Офлайн 16 години

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7178

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.