Відео-сюжет про фінальний етап чемпіонату України 3х3 у Києві

Відео-сюжет про фінальний етап чемпіонату України 3х3 у Києві 1 - basket.com.ua
Джерело: https://fbu.ua/

Вихідними в Києві відбувся фінальний етап чемпіонату України з баскетболу 3х3 серед кадетів та дорослих команд у чоловіків.

Місцем проведення вирішальних матчів літнього сезону 3х3 стала київська локація на Контрактовій площі біля оглядового колеса. Ця локація викликала немало захоплення у учасників змагань, а баскетбольні баталії приковували увагу випадкових глядачів.

У кадетів чемпіонами України стали Микола Алмазов, Євген Непокритий, Роман Потєєв та Олександр Третяк з команди PUSH-TEAM Кропивницький.

У дорослих чемпіоном стала команда ЗСО-СумДУ|U21, яка у фіналі обіграла ВНУ-КДЮСШ з рахунком 20:18.

Чемпіонами України стали Олександр Дюпін, Данило Марків, Максим Махайлов та Ігор Стародуб. MVP фінального етапу став гравець переможців Ігор Стародуб, який в коментарі після змагань відзначив, що йому дуже сподобалась локація на Контрактовій площі.

Також під час змагань Федерація баскетболу України спільно зі школою “Маяк Оболонь” провели відкритий урок. В рамках цього уроку діти продемонстрували свої навички, залучили аудиторію, запросили до баскетбольних секцій бажаючих.

Дивіться короткий сюжет про події на майданчиках та поза ними під час проведення фінального етапу чемпіонату України з баскетболу 3х3.

0

Автор публікації

Офлайн 3 дні

vodolaz

128
Коментарі: 5Публікації: 7212

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.