Промо потужного етапу 3х3 у Києві

Промо потужного етапу 3х3 у Києві 1 - basket.com.ua

Чемпіонат України з баскетболу 3х3 продовжиться столичним туром, який відбудеться 8-9 липня на Стадіоні Культури на території Льодового Стадіону по вул. Академіка Глушкова 9.

Потужний київський етап чемпіонату України пройде у двох категоріях. У суботу (8-го липня) з 12:00 до 19:00 змагатимуться дорослі, а у неділю (9-го липня) зіграє молодіжна категорія U16. Вхід на Стадіон Культури для учасників вільний.

Наразі продовжується реєстрація на змагання:

Реєстрація на другий етап чемпіонату України 3х3 в Києві (8 липня)

Реєстрація на другий етап чемпіонату України 3х3 категорії U-16 в Києві (9 липня)

До вашої уваги яскраве промо столичного етапу чемпіонату України 3х3

Нагадаємо, етап чемпіонату України в Києві транслюватиме канал Xsport, також трансляції будуть доступні на YouTube ФБУ.

Два фіналісти II етапу чемпіонату України отримають путівки до Суперфіналу сезону. Також на Стадіоні Культури буде розіграний потужний призовий фонд від нашого генерального партнера етапу – Favbet. У чоловічій категорії він складатиме 42 тисячі гривень а у жіночій – 16 тисяч. Відзначимо що 50% призового фонду, а також заявочні внески ФБУ та учасники Чемпіонату України передадуть через Фонд United24 для ЗСУ. А решту 50% виграють призери змагань.

Цьогорічний чемпіонат України складатиметься з п’яти етапів. Серед них і Суперфінал, який також відбудеться у Києві. Напередодні в Івано-Франківську визначились переможці першого туру  чемпіонату України 3х3.

0

Автор публікації

Офлайн 4 тижні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1689

Одна думка про “Промо потужного етапу 3х3 у Києві

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.